Promo / Ostalo-predstavljamo

Našičanka Ljiljana pobjednica sezone 2 #BetterMeHrvatska

Našičanka Ljiljana pobjednica sezone 2 #BetterMeHrvatska

Grand Partyjerm održanim u Puli, proglašeni su pobjednici sezone 2 #BetterMeHrvatska! Vrijedna ekipa on line fitness nagradne igre #BetterMeHrvatska nagradila je tako najuspješnije sudionice 2. sezone!

1. mjesto osvojila je Ljiljana Pavlović iz Našica (Slavonija) te novčanu nagradu od 10000 kn, što je sve sa suzama sreće pratila putem Skypea.
2. mjesto osvojila je Dana Bosak iz Pule  te nagradu od 5000 kn,
3. mjesto osvojila je Martina Pletikos iz Pforzheima u Njemačkoj te nagradu od 3000 kn, 4. mjesto Kristina Vrtačić , također iz Pule i nagradu od 1000 kn kao i 5. mjesto još jedna Puležanka, Vlasta Fonović i 1000 kn.

Sjajnu i veselu atmosferu prepunu zajedništva i bodrenja sudionica igre, podržao je i Toni Milovan iz FWD Grupe iz Pule, autor #BetterMeHrvatska online platforme, te vlasnica i inicijatorica ove nacionalne igre ( koja je u ovoj 2. sezoni postala i međunarodna) Olga Soshnikova.

Pretprodaja ulaznica za TREĆU sezonu #BetterMeHrvatska, on-line igre je krenula!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Koristimo prigodu da se uključite u treću sezonu igre:

Nekoliko je razloga da ne propustite sezonu 3 #BetterMeHrvatska!
Primjerice, dugi ljetni dani olakšat će vam ranojutarnje buđenje, a već znamo da jutarnji treninzi daju nevjerojatan učinak i pravi su izvor energije!
Power šetnje možete zamijeniti s power plivanjem! Šteta je ne iskoristiti ovu divnu priliku!

S obiljem svježeg povrća, ribe i morskih plodova puno je jednostavnije pridržavati se plana prehrane!
U sezoni 3 vas čeka još više druženja, ponuda njihovih partnera, natjecanja i nagrada!

Otkrivamo strašnu tajnu!!! U sezoni 3 imat ćete cheat meal voćne dane po izboru, par novih jelovnika s voćem i savjetima nutricionista!
Već u kolovozu možete zablistati na plaži uz vaše novo, jako i oblikovano tijelo!

Ne propustite! Ono što igrom dobivate, nevjerojatno je!

Samopouzdanje, zdravlje i kvalitetnu ekipu uz Vas, ništa ne može zamijeniti, sretno svima!

Sve informacije o samoj igri, načinima prijave i pravilima možete saznati na internet stranici BetterMe Hrvatska ili na njihovoj Facebook stranici.

[blockquote]Ljiljana Pavlović: ''Nakon što sam se potpuno slučajno prijavila na BetterMe plaformu, odlučila sam pokrenuti sebe. Iako me prvotno privukla novčana nagrada, to se ubrzo promijenilo jer sam vidjela da se mijenja moj život i to na bolje.

Nakon napornog dana pronalazila sam motivaciju za vježbanje, šetnju i sve ono što BetterMe nosi. Na kraju, iako sam osvojila novčanu nagradu, najveća nagrada mi je životno ispunjenjenje i zato idem dalje i već sam se prijavila za treću sezonu. 

Ujedno, pozivam i sve ostale da se prijave i promjene svoj život!"[/blockquote]

SiB.hr

   


Izdvojeno

Reci što misliš!