Valentinovski meni Kod Javora u koji ćete se zaljubiti na prvi zalogaj
Povodom obilježavanja Dana zaljubljenih, restoran Kod Javore pripremio je rapsodiju boja i okusa uklopljenu u posebne menije. Imaju savršene kombinacije za mesoljupce i riboljupce. Čekaju vas bogati meniji uz povoljnu cijenu za 85 kn po meniju.
MESNI MENI
Predjelo: Povrtna krem juha od graška sa zapečenim
parmezanom
Glavno jelo: Biftek s raznim povrćem na žaru
Desert: Cheesecake s malinama
Sadržaj se nastavlja...
Upravo se čita
-
Povećanju današnjeg broja posjetitelja zasigurno doprinosi i Zeleni četvrtak, manifestacija kojom se želi potaknuti građane na, prije svega, usvajanje zdravih prehrambenih navika
-
-
Na naizgled jednostavno pitanje kandidat je ponudio potpuno neočekivani odgovor
RIBLJI MENI
Predjelo: Riblja rapsodija (riblja pljeskavica, čips od šarana,
riblja pašteta)
Glavno jelo: Tjestenina s fileom tune na žaru i povrćem
Desert: Cheesecake s malinama
---promotivne cijene vina---
Belje vrhunska graševina: 90 kn/boca; 12kn/1dcl
Belje Cabernet Sauvignon: 140 kn/boca; 20kn/dcl
*Osim menija možete odabrati i jela iz a la carte ponude (http://www.kod-javora.com)
Za rezervacije nam se javite na broj 031/506-950
Vidimo se!
Izdvojeno
-
Donosimo vam recept za skuhati pravi baranjski fiš paprikaš i domaću tjesteninu
-
Moša je oduvijek bila poznata i kao pravi gradski kvart iliti, bolje rečeno, firtl u kojemu su živjeli pravi gradski dečki i cure koji su se uvijek, osim sitnih kavgi s Retfalčanima, držali zajedno
-
Nakon devet godina života u Irskoj kući se vratio i Osječanin Dino Dželihodžić
-
Kratka imena, dva sloga, to su trendovi: Liam, Noel, Lota, gotovo je doba Štefanija i Terezija
Reci što misliš!