Promo / Ostalo-predstavljamo

U Očnim optikama Lens novi FRIENDLY LENS PAKETI

U Očnim optikama Lens novi FRIENDLY LENS PAKETI

Jesen nas je već debelo okupirala svime što želi: vremenom, bojama lišća koje šuška pod nogama i mirisom vrućeg kestenja. Limunade su odavno zamijenili vruća čokolada i čajevi koji mirišu na cimet, šumsko voće i daleki istok. Vrijeme ne možete promijeniti, ali možete učiniti jesen zabavnom.

Jesen je prvi nagovještaj kraja godine koji označava razdoblje blagdanskog raspoloženja i čarolije adventa, a tu čaroliju već možete osjetiti u Očnim optikama Lens. Pripremaju za vas nova iznenađenja.  

Raznolikost koja se krije na polica njihovih optika dovoljan su razlog za posjetiti ih. No, za one kojima se ne da izlaziti u ovo sivilo i hladnoću pripremili su dodatni poticaj u obliku FRIENDLY LENS PAKETA. Prilika da prijatelje ili svoje najbliže dodatno i naravno, argumentirano motivirate da vam upravo oni budu pratnja u vašem shoppingu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Lesnu vrijedno rade svaki mjesec na nekoj novoj akciji kako bi razveselili sve svoje sadašnje i potencijalne kupce. Neslužbeno smo načuli i priču da Lege u našem gradu kažu da su zbog svojih akcija i pogodnosti FRIENDLY OPTIKA svih lega i legica. Ne skrivaju zahvalnost i ponos na ovoj tituli. Vi sada imate priliku sami procijeniti vrijedi li i ova njihova  nova akcija te titule.

lens1


Nova akcija pod nazivom "Friendly Lens paketi po mjeri kupca":

•    ONE PERSON PACK - 200 KN UŠTEDE
o    paket uključuje: dioptrijski okvir po izboru, dioptrijske leće po izboru, pregled vida na poklon

•    TWO  PERSONS PACK - 500 KN UŠTEDE
o    paket uključuje: dva dioptrijska okvira po izboru, dvoje dioptrijske leće po izboru, pregled vida za dvije osobe na poklon


•    THREE PERSONS PACK - 800 KN UŠTEDE
o    paket uključuje: tri dioptrijska okvira po izboru, troje dioptrijske leće po izboru, pregled vida za tri osobe na poklon

*u akciju ne ulaze dioptrijski okviri vrijednosti ispod 200 kn
*cijena paketa formira se zbrajanjem cijene dioptrijskih okvira i dioptrijskih stakala s ugradnjom umanjenom za istaknutu uštedu


Osim s pogodnostima koje nose FRIENDLY PAKETI  sve kupce nagrađuju poklon bonom od 200, 00 kn koji možete pokloniti svojim prijateljima ili članovima obitelji koji trebaju nove dioptrijske naočale, a nisu u mogućnosti iskoristiti pogodnosti FRIENDLY LENS akcije sada. Poklon bonovi su vremenski ograničeni, vrijede godinu dana, što bi značilo da ih i vi možete iskoristiti za godinu dana ako ćete sebe htjeti nagraditi novim naočalama.  

Očna optika Lens
Pejačevićeva 5, Osijek; 031 367 090
Hrvatske Republike 29, Osijek; 031 211 70

 


Izdvojeno

Reci što misliš!