Promo / Ostalo-predstavljamo

S Lens kuponima se štedi i novac s njima više vrijedi

S Lens kuponima se štedi i novac s njima više vrijedi

U prodavaonicama Očne optike Lens se odvija posebna čarolija! Po akcijskim cijenama dostupna je većina proizvoda. Ponuda vrijedi do 1. srpnja 2016. godine.



Donosimo vam kupone Očne optike Lens s kojima možete povoljnije kupovati.

Kako bi zadovoljili želje i potrebe svih svojih dosadašnjih i potencijelnih kupaca otisnuli smo seriju od 8 Lens kupona koji osiguravaju uštede na ponudu proizvoda i usluga u njihove obje prodavaonice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Lens kupone možete preuzeti i isprintati na web stranici Očne optike Lens www.lens-optika.hr  Možete ih pronaći i u optikama, a možda čak i u svojim poštanskim sandučićima.

„Cilj nam je kupcima osigurati kvalitetan proizvod i vrhunsku uslugu po najpovoljnijoj cijeni. Naše dosadašnje akcije su bile orijentirane prema proizvodu iz jedne linije. Ovim kuponima smo to odlučili promijeniti i omogućiti svim kupcima da sami odaberu pogodnost koja im u ovom trenutku najbolje odgovara" kažu u Lensu.

U nastavku vam donosimo kupone koji su odmah na prvi pogled plijenili našu pažnju.  Nadolazeći sunčani dani stvaraju nužnost zaštite očiju od štetnog utjecaja UV zraka. Za tu prigodu su pripremili posebnu akciju brendiranih sunčanih naočala koje uz zaštitu oka pružaju ugodno gledanje i prigodan elegantan izgled.

 lens1

Kao neizostavni dio ponude kupona su i kuponi s dioptrijskim okvirima iz izdvojene ponude i dioptrijskim lećama s kojima, ovisno o kuponu, možete uštedjeti različite iznose.

Za one koji nose kontaktne leće ili ih planiraju početi nositi su napravili više kupona i to za kontaktne leće s dioptrijom, te za otopine za kontaktne leće.

Poznata njemačka tvrtka Rodenstock koja se bavi proizvodnjom dioptrijskih leća se također uključila u akciju.

Svi kuponi vrijede do 1. srpnja 2016. godine. Nije ih moguće zamijeniti za novac i nije ih moguće zbrajati.

Preuzmite sve kupone OVDJE isprintajte ih i izrežite sebi najdraže.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!