Pain Mansion Tattoo i SiB.hr vam poklanjaju tetovažu!
Greška
  • [sigplus] Critical error: Image gallery folder 2011/tattoo is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Pain Mansion Tattoo i SiB.hr vam poklanjaju tetovažu!

[sigplus] Critical error: Image gallery folder 2011/tattoo is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

NAGRADNA IGRA - OSVOJI TETOVAŽU! SiB.hr portal u suradnji sa Pain Mansion Tattoo salonom poklanjaju vam tri bona za tetoviranje. Detalje pogledajte u slijedećim redovima.

Proljeće je dio godine kada mnoge okupiraju misli o tome gdje će na ljeto, a rijetki su oni koji ne pomisle kako bi na plaži svoje tijelo mogli pokazati ukrašeno tetovažom . Ako i vi spadate među njih, SiB.hr vam nudi mogućnost da zasjate u punom sjaju ovoga ljeta i privučete novim detaljem na sebi oči suprotnog spola :)

Pain Mansion Tattoo postoji četiri godine, dok se vlasnik Marin tetoviranjem bavi već  desetak godina. Salon se nalazi u Donjem gradu, u Vukovarskoj ulici 75.

U ugodnom ambijentu prostora čiji su zidovi ukrašeni brojim muralima izrađenim airbrush tehnikom, a koje je Marin osobno izradio, očekuje vas nekoliko stotina tisuća kataloških motiva, no uvijek možete donijeti vlastiti, ili će majstor motiv iz vaše glave pretočiti na papir.

Iako se uz tetoviranje povezuju brojne kontroveze, danas su one isključivo bazirane na neutemeljenim predrasudama iz prošlosti. Igle i prateći dijelovi mašinice za tetoviranje su jednokratni i nakon svake upotrebe se bacaju, a ostatak opreme se dezinfincira u sterilizatoru. Tetoviranje se obavlja u sterilnim uvjetima, a majstor uvijek koristi zaštitnu opremu.

Ono što mnoge mući jest pitanje boli li tetoviranje? Sam proces tetoviranja je u najvećem slučaju bezbolan, izuzev blagog osjećaja nelagode, no uvijek postoje razlike od osobe do osobe s obzirom na subjektivni osjećaj boli. Ipak, i na najosjetljvijim dijelovima tijela bol je podnošljiva, a Marinu se nikada nije dogodilo da mušterija zbog boli odustane od tetoviranja. Stoga se ne morate brinuti kako nećete izdržati izradu vašeg novog trajnog ukrasa :)

Nadamo se da vas je sve gore navadeno ohrabrilo da svoje tijelo doživotno ukrasite motivom koji vam se sviđa, pa zato brzo na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript pošaljite vaše kontakt podatke (ime, prezime i broj mobitela) uz obaveznu naznaku 'Želim boju ispod kože', a mi vam poklanjamo 1x bon za tetovažu vrijednosti do 1000kn (cca 12x12cm) i 2x bon koji vam daje 50% popusta za izradu tetovaže. Vaše prijave možete slati do 9.5. 2011.
Ako imate Facebook onda svakako i kliknite "Like" ispod ovog članka!

Dobitnici u nagradnoj igri su:

- bon za tetoviranje 1x1000 kn: Lidija Rancinger

- popust 50%: Branko Belošević i Andrea Repić

Za kraj vam pokazujemo galeriju sa nekim Marinovim radovima kako bi ste se uvjerili u kvalitetu izrade, a sve ostalo vezano uz Pain Mansion možete pratiti na  FACEBOOK PROFILU i WEB STRANICI.

{galerija width=93 height=73}2011/tattoo{/galerija}
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Utorak

Srijeda

Četvrtak