Promo / Ostalo-predstavljamo

Gledaj finale Lige prvaka u Olivi i počasti se pizzom!

Gledaj finale Lige prvaka u Olivi i počasti se pizzom!

Atletico ili Real? Simeone ili Zidane? Tko će osvojiti popularni klempavi trofej? Finale Lige prvaka jedan je od najvažnijih sportskih događaja. Za gradski derbi između Reala i Atletica pripreme su u punom jeku. #OlivaOsijek također se posebno priprema za ovaj događaj.

U Olivi vas čeka posebna hrana, utakmica uživo, uz vrhunsku pizzu i hladno pivo. Na svojoj novoj terasi ekipa popularne osječke pizzerije priprema posebno gledanje velike utakmice. Na tebi i tvojoj ekipi je samo da odabereš za koga ćeš navijati.

Za sve navijače Real Madrida tu je posebna ponuda - Grande pizza Zinedine Zidane, dok će navijači Atletica uživati u Grande pizzi Diego Simeone. Naravno uz dobru pizzu ide i dobro pivo tako da vas Oliva časti. Uz grande pizzu Zidane ili Simeone idu i 4 piva gratis.

Finale Lige prvaka igra se na San Siru, ali pravi gastronomski spektakl odigrava se u Osijeku na Uskim njivama.

Pizzeria Oliva nalazi se u Kninskoj ulici 24, u novo uređenom prostoru s vrhunskom terasom. U toploj atmosferi koja doprinosi dobrome osjećaju možete pronaći razne pizze, tjestenine i jela s roštilja. Ako ste više fan ugođaja vlastitoga doma, sve navedeno možete naručiti dostavom na kućnu adresu.

Kako biste zadovoljiti svoje nepce što brže, na raspolaganju su vam najbrži i najbolji dostavljači u gradu. Dostava je za sve vas besplatna, a klopati možete ujutro od 09:00 pa sve do 24:00h. Nazovite 031-202040 i uživajte u odličnoj hrani.

[important title=]NAGRADNA IGRA:
Pokaži za koga navijaš ovo finale i osvoji jednu Grande pizzu Zinedine Zidane ili Diego Simeone. U komentar ispod članka napiši:
''U Olivi je hrana prejaka, tamo gledam finale Lige prvaka!
Sretnog dobitnika nagradne igre odabrat ćemo slučajnim odabirom, a rezultate nagradne igre objavit ćemo 27. svibnja na službenoj Facebook stranici Olive i ovdje. Budite nam dobri i siti, a to jedino uz Olivu možete biti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

DOBITNIK: Boris Stjepanović[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!