Promo / Ostalo-predstavljamo

Tamburice i potoci piva na prvom OBM partyu!

Tamburice i potoci piva na prvom OBM partyu!

Vrhunska atmosfera, tamburice do ranog jutra, hektolitri piva, zgodne hostese, i besplatan grah obilježili su prvi OBM party koji se održao sinoć u prostoru nekadašnjeg kasina u popularnom restoranu City.

Što zapravo znači OBM? Kratica je to koja označava Osječki brend mladih, inicijativu koju svakako vrijedi izdvojiti kada je u pitanju noćni život našega grada. Naime, skupina mladih entuzijasta odlučila je svojim vršnjacima ponuditi drugačiji vid noćnih izlazaka.

Tako je ta ideja prvi puta realizirana ovoga petka, kada je prostor bivšeg kasina ispunilo šezdesetak ljudi, mahom poznanika i prijatelja. Odlučeno je kako će debi ovakve vrste provoda biti poluprivatnog karaktera, no zato će već slijedeći party biti u potpunosti otvoren za javnost.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prisutni su mogli večer osvježiti Osječkim pivom po cijeni od samo 7 kuna, a glad utažiti besplatnim grahom. Sve to su začinili zvukovi tamburice zahvaljujući tamburaškom sastavu Nesanica, koji je visoki nivo dobre zabave održavao do sitnih sati.

Cilj entuzijasta koji stoje iza OBM-a jest mladima pružiti dobru zabavu za malo novaca, budući da su u današnje vrijeme izlasci mnogima postali luksuz. Na sreću, ovaj je party pokazao da se uz malo truda može pružiti kvalitetna alternativa. Zato organizatoru sve pohvale za fenomenalan provod i fanatastičnu atmosferu, kakva se rijetko gdje u Osijeku može doživjeti!

Kako saznajemo, u budućnosti bi se zabave ovakvoga tipa trebale održavati svakog mjeseca (pratite naše najave događaja), a do tada možete pogledati kako je sve to izgledalo u našoj FOTOGALERIJI.

TEKST: M.Banić (SiB.hr)

 


Izdvojeno

Reci što misliš!