Promo / Ostalo-predstavljamo

Predstavljen Pulse Rent-a-Car, automatiziran sustav online odabira i najma automobila

Predstavljen Pulse Rent-a-Car, automatiziran sustav online odabira i najma automobila

Danas je autosalonu tvrtke Automobili Škojo predstavljen Pulse Rent-a-Car, automatiziran sustav online odabira i najma automobila.

Ponuda Pulse Rent-a-Cara temelji se na 20 milijuna kuna vrijednoj floti posebno odabranih vozila iz game Mercedes-Benza i Suzukija. Moguće je iznajmiti Mercedes-Benzove uspješnice: A-klasu, GLA, CLA, B-klasu, C-klasu, luksuznu V-klasu, Vito ili Citan Tourer, te legendarni Suzukijev Swift, atraktivni SX4 S-Cross ili bestseller Vitaru. Riječ je o vrhunski opremljenim novim vozilima.

Pulse Rent-a-Car je cjelovito poslovno rješenje koje kroz funkcionalne platforme na webu i mobilnom webu omogućuje pregled kataloga vozila, odabir, ugovaranje najma, preuzimanja i povrata vozila nakon isteka najma, te plaćanje online. Cijene su transparentne, uključuju osiguranje i korisnik neće naknadno naletjeti na bilo kakve skrivene troškove. Mreža od sedam poslovnica za preuzimanje i povrat vozila organizirana je u Osijeku, Zagrebu i Splitu. Korisnicima je na raspolaganju tim od 12 ljubaznih i agilnih djelatnika, pripremljenih hitro skrojiti uslugu prema najrazličitijim upitima i pronaći rješenja za individualne potrebe. Online katalog vozila i sustav rezervacija i plaćanja moguće je integrirati u web sučelja potencijalnih partnera (hoteli, restorani, turističke agencije…) i na taj način preporučiti mobilnu logistiku različitim segmentima turističke ponude, prezentirati dodatne vrijednosti i ostvariti potpuno novi standard ukupnosti turističke ponude. Poslovanje s Pulse Rent-a-Carom podrazumijeva da kompletan poslovni ciklus započinje i završava online, temeljen je na automatiziranoj platformi za bezgotovinsko plaćanje i moguće ga je koristiti sa zaslona smartphonea.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dodatno, Pulse Rent-a-Car je u online katalogu organizirao ponudu vozila za dugoročni najam i posebno interesantan najam teretnih vozila. Provjerite ponudu na www.pulse.hr ili se povežite putem Facebooka (Pulse Rent-a-Car). Inovativno, brzo, maksimalno prilagođeno, jednostavno, funkcionalno… narudžbu, plaćanje i dogovor o preuzimanju vozila moguće je obaviti za tek nekoliko trenutaka putem mobitela, praktički iz džepa. Ili naprosto nazovite besplatni telefonski broj 0800 94 47 i prepustite Pulse agentima da to učine za vas.

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!