Promo / Ostalo-predstavljamo

Uskočite u ljeto u novim Gifta majicama!

Uskočite u ljeto u novim Gifta majicama!

Već skoro dvije godine osječkim ulicama hodaju i pedaliraju legice i lege u originalnim Gifta majicama.

Gifta je mladi osječki modni brend koji se orijentirao na proizvodnju kratkih majica s originalnim, često i duhovitim, motivima Osijeka, Slavonije i Baranje.

"Ne znam ja ništa, ja sam tu biciklom", "Nema ptice do prasice", "Kontaš lega moj", neki su od popularnih lokalnih sleng izraza koje je ekipa iz Gifta prenijela na majice.

gifta1

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zadnje iz njihove produkcije majice su na temu policijske represije nad osječkim biciklistima. Zadnjih dana dosta se u javnosti priča o tom problemu, a ekipa iz Gifte je to popratila na svoj način i majice su odmah postale pravi hit.

gifta2

Cijena majica je jedinstvena i prilagođena džepovima Osječana - 79 kuna. Majice su često idealan izbor za poklon dragim osobama pa stoga dolaze i u posebnim pakiranjima prigodnim za to. Također, uz svaku majicu dobijete i na poklon naljepnice s kojima možete ukrasiti svoje bicikle, rukovnike, laptope...

Giftine majice možete kupiti u trgovini Hrfutsal koja se nalazi na prvom katu robne kuće Nama (Trg A.Starčevića, Osijek) ili naručiti online putem njihove Facebook stranice.

 

 

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!