Promo / Ostalo-predstavljamo

Predstavljamo: Slavonska bombonijera

Predstavljamo: Slavonska bombonijera

Slavonska bombonijera Mesne industrije Ravlić, jedinstveni proizvod koji se tek pojavio na tržištu, plijeni pozornost svih ljubitelja mesa, mesnih prerađevina i tradicionalnih slavonskih proizvoda.

Ovaj originalni proizvod osmišljen je zajedničkim snagama marketinškog tima Mesne industrije Ravlić i Hand Dizajn studia iz Zagreba prvenstveno kao poklon poslovnim partnerima Mesne industrije Ravlić ali zbog velike potražnje i velikog broja pozitivnih reakcija na originalni koncept, dizajn i sadržaj bombonijere sada je Slavonska bombonijera dostupna i u prodaji.

Sastojci Slavonske bombonijere:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- SLAVONSKI ČAROBNI ŠTAPIĆ (domaća slavonska kobasica ili ravni kulen) #mesna čarolija #ljutakaopaprika

- SLAVONSKI MRAMOR (suha slanina)  #slaninarenje #ništamenepitaj

- SLAVONSKE PUSLICE (čvarci)  #tisimojčvarak  #dajpusu

- SLAVONSKI LJUBAVNI NAPITAK (Graševina Iločkih podruma 0,75l) #danazdravimo #boljedaljuljanegodažulja

Slavonska bombonijera pojavljuje se u dvije varijante. Prva varijanta sadrži ukusnu domaću slavonsku kobasicu (149,90 kn), a za ljubitelje kulena u ponudi je druga varijanta Slavonske bombonijere koja sadrži ravni kulen (189,90 kn). Svoju Slavonsku bombonijeru možete naručiti pozivom na besplatni info telefon 0800 1960, mailom na [email protected] ili osobno u bilo kojoj od 40 mesnica koje se nalaze diljem kontinentalne hrvatske. Lokacije mesnica možete pronaći na web stranici www.ravlic.com.

Ovaj jedinstveni proizvod sada i Vi možete osvojiti i pokloniti svojoj voljenoj osobi igrajući nagradnu igru objavljenu na facebook stranici Mesna industriije Ravlić - Mesni.ca povodom tjedna ljubavi. Nagradna igra  traje do 14.02.2016. godine, a na sam dan Valentinova biti će proglašeno 5 dobitnika koji će osvojiti po jednu Slavonsku bombonijeru+majicu za nju+majicu za njega.  Sretno svim mesoljupcima i njihovim boljim polovicama!

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!