Promo / Ostalo-predstavljamo

Escape Room igre - nova atrakcija u centru Osijeka

Escape Room igre - nova atrakcija u centru Osijeka

Popularne računalne igrice "Escape the room” dobile su svoju stvarnu verziju i automatski postale hit u svijetu. Real escape games napravljene su tako da su zadržale sve bitne elemente pretraživanja soba, rješavanja logičkih problemaa, mjesto dođađanja je stvarni svijet, a uzbuđenje i opipljivo iskustvo je neprocjenjivo.

U Escape Room igrama u Osijeku možete se igrati u dvije tematske sobe: Rob a bank (Pljačka banke) i Elevator (Lift). Igrice su namijenjene za 2 do 5 osoba po timu.

Igrači su zatvoreni u sobama i imaju 60 minuta za obavljanje zadatka (opljačkati banku prije dolaska policije i pobjeći iz sobe ili pobjeći iz zaglavljenog lifta). Dok vrijeme traje, igrači trebaju istražiti sobe, pomjerati stvari, rješavati zagonetke i otkrivati niz šifri koje će voditi ka ispunjenu zadatka, odnosno bijegu iz sobe! Ukoliko igrači “zapnu” na nekom zadatku tijekom igre, imaju pravo tražiti pomoć od “Game Mastera” koji ekipu cijelo vrijeme prati i usmjerava. Također, tu je i sigurnosna mjera “Panic button” koji zaustavlja igru i omogućuje izlazak iz sobe.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za igru nije potrebna nikakva fizička spremnost, samo dobra volja za novim iskustvima i uzbuđenjima, dobra percepcija, timski rad te logika koji će vas voditi do uspješnog rješavanja igara.

Escape Room Osijek otvorena je u Ulica Stjepana Radića 10/I krajem 12. mjeseca. Rezervacije će se vršiti putem web stranice www.escaperoomosijek.com.

[important title=NAGRADNA IGRA]Escape Room Osijek poklanja 1x bon za igru po izboru (lift ili banka). U komentar upišite Pljačkam banku i bježim iz lifta u Escape Room Osijek!

Dobitnika ćemo proglasiti 25. siječnja.

Dobitnik je: Irena Jurić[/important]

    

  


Izdvojeno

Reci što misliš!