Badnjak u restoranu Citadela uz fiš i druge specijalitete od ribe

Badnjak u restoranu Citadela uz fiš i druge specijalitete od ribe

badnjak-u-citadeli

Fiš paprikaš na Badnjak tradicija je u Slavoniji i Baranji. Za sve one koji vole fiš, dobro vino, Baranju, i druge specijalitete od riječne ribe kao što su pekrelt od soma, štuke, pastata ili šarana, posjetite za Badnjak restoran Citadelu u Vardarcu i obilježite taj trenutak u ugodnom ambijentu uz tamburaše i vrhunsku uslugu.

Za uživanje u Citadeli za Badnjak, zbog ograničenog broja mjesta, potrebno je rezervirati se unaprijed na broj telefona 031/753-184.

Restoran "Citadela" otvoren je davne 1978. godine u malom baranjskom selu Vardarac. Smješten na svega desetak minuta lagane i ugodne vožnje do Kopačkog rita i 10 minuta vožnje od Osijeka pruža vrhunski gastronomski užitak i pravu baranjsku atmosferu.

Osim već navedenih jela od ribe, restoran nudi i jela od divljači, čobanac, raznovrsni roštilj i žablje krakove. Novo u ponudi su ražnjići u slanini s lukom te pljeskavica sa slaninom i sirom.

Više informacija možete pronaći na njihovoj Facebook stranici.

NAGRADNA IGRAPoklanjamo vam 2X fiš paprikaš s prilogom za dvije osobe. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi na fiš u Citadelu!

DOBITNICI:
Željka Pavleković
Marin Talaja

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr