Avionom iz Osijeka u Munchen na Oktoberfest

Avionom iz Osijeka u Munchen na Oktoberfest

oktoberfest

Kompanija Sea Air organizira poseban let maletskim Boeingom 737-300 firme Maleth Aero u subotu 26.09. na najveću proslavu piva na svijetu – OKTOBERFEST.

Oktoberfest  je inače na glasu kao najveća pučka zabava na svijetu koja traje čak 16 dana a svoju tradiciju započela je još davne 1810. godine! Kako danas mnogi naši putnici nemaju previše slobodnog vremena koje bi odvojili za duža putovanja Sea Air ove godine omogućuje posebno jednodnevno putovanje i obilazak Oktoberfesta i Munchena. A kako je riječ o putovanju zrakoplovom samo putovanje putnicima neće „ukrasti“ previše od cijelog dana. Naši putnici će imati dovoljno vremena za uživanje u svim poslasticama ovog festivala.

Polazak je u 08:00 sa zračne luke u Osijeku, a povratak u 22:30 sa zračne luke u Munchenu što, kao što je već rečeno, ostavlja dovoljno slobodnog vremena putnicima za obilazak glavnog grada pokrajine Bavarske kao i za degustaciju najbogatijeg izbora piva na Oktoberfestu.

Cijena ove posebne ponude je 185 eura.

U cijenu je uključeno:
- zrakoplovna karta Osijek-Munchen-Osijek
 - autobusni prijevoz zračna luka Munchen-Oktoberfest-zračna luka Munchen

Ne propustite ovogodišnji Oktoberfest i provjerite zašto ga svake godine posjeti više od šest milijuna posjetitelja iz cijelog svijeta. Prošlogodišnja brojka premašila je 6,4 milijuna dok je samog piva popijeno više od 6,7 milijuna litara. Ove godine budite i vi dio ove statistike i nazdravite s nama iz Sea Aira na jednom jedinom Oktoberfestu. Čekamo Vas!

Rezervacija i prodaja karata:
Putnička agencija Zračne luke Osijek
Županijska 8 (hotel „Waldinger“)
31000 Osijek
Tel: 385 31 284611
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

 - Inače Sea Air je objavio svoj službeni zimski red letenja – kroz para dana bit će i na službenoj web stranici, jer, kao što smo i najavljivali, naše linije nikad nisu ni bile predviđene da ostanu samo sezonske. Tako da od sredine listopada krećemo s letovima za Stuttgart, Dusseldorf, Basel i Munchen preko Prištine i Mostara. Neke linije su stare i već poznate a neke naknadno ubačene kao prepoznate željene destinacije od strane naših putnika. Trenutno na raspolaganju Sea Aira stoje tri zrakoplova: Boeing 737-300 kompanije Maleth Aero, Saab 340 te poseban luksuzni Boeing 737 – VIP. Naravno ovo je tek početak. Kroz kratko vrijeme očekujemo i drugi Boeing a konačni cilj je da Sea Air raspolaže vlastitim zrakoplovima.  Iza nas je nekoliko odrađenih letova prema njemačkim destinacijama, nekoliko charter letova među kojima je poseban let za Prištinu povodom posjete Hrvatskog Gospodarskog izaslanstva Kosovu dok letovi Osijek-Mostar idu bez prestanka 3X tjedno. Sea Air polako ali sigurno staje na vlastite noge i vjerujemo da ćemo kroz idućih par mjeseci opravdati sva očekivanja naših punika i ispuniti sva obećanja, ističu iz kompanije.

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr