Akcija na navijačke auto zastavice u Bijelo-plavom shopu

Akcija na navijačke auto zastavice u Bijelo-plavom shopu

zastavice-za-auto-kohorta-osijek

Pripremajući se za važnu subotnju utakmicu protiv Slaven Belupa, Kohorta  u svom Bijelo-plavom shopu organizira i akciju pod nazivom "Pokaži za koga Osijek navija".

- Po Osijeku i šire se može vidjeti mnogo zastavica kluba i Kohorte u raznim vozilima naših građana, ali mi vjerujemo kako to može i još puno bolje, kažu dečki i najavljuju ovaj tjedan veliko sniženje svih auto zastavica, kao i mirisa za aute. Zastavice i mirise po simboličnoj cijeni od 7 kuna možete nabaviti od danas (27.5.), do subote (30.5.) u fan Shopu koji se nalazi u Tvrđi (Fakultetska 2, prostorije Kohorte). Radno vrijeme: srijeda, četvrtak i petak 18-22h i u subotu prije utakmice. Više na Bijelo-plavi Shop Facebook stranici.

NAGRADNA IGRAČitateljima portala poklanjamo 5 bijelo-plavih auto zastavica. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: Osijek navija za Osijek! Dobitnike objavljujemo u petak.

DOBITNICI:
Dalibor Rumbak
Katarina Šokac
Ines Ivanković
Bruno Balentović
Matej Vrtarić

Čestitamo! Zastavicu možete preuzeti u fan shopu Kohorte (Fakultetska 2, Tvrđa) ove srijede, četvrtka i petka od 18-22h.

SiB.hr

 

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Petak

Subota

Nedjelja