Promo / Ostalo-predstavljamo

U salon Automobila Škojo stigla je Nova Suzuki Vitara

U salon Automobila Škojo stigla je Nova Suzuki Vitara

Nova Suzuki Vitara je čistokrvni SUV. Dinamičan, snažan i robustan. Ponosi se najnižom potrošnjom, najmanjom masom i najvećim stupnjem sigurnosti među ostalim SUV vozilima u klasi.

U salonu Automobila Škojo je model 1,6 Premium 2WD u novoj Atlantis Turquise perla metalik boji. Riječ je o srednjem paketu opreme i pogonu na prednje kotače. Vozilo će ubrzo biti registrirano i krenut će probne i testne vožnje zainteresiranih kupaca.

Od 1988. kad se prvi puta pojavila na cestama, Vitara je bila izrazito urbani automobil kompaktnih dimenzija koji se istovremeno mogao pohvaliti i ozbiljnim terenskim sposobnostima. Konstruktori su ga razvijali generacijama i do danas (nakon više od četvrt stoljeća) pretvorili su ga u atraktivan i dinamičan SUV nešto manjih dimenzija, ali sa znatno poboljšanim svim onim rješenjima koji su upisani u iskustvo brenda.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nova Vitara je trenutno u ponudi s dva motora, benzinskim i dizelskim, oba obujma 1,6 litara i snage 120 KS. Benzinac može biti u kombinaciji s petostupanjskim ručnim ili šestostupanjskim automatskim mjenjačem, dok je uz dizelaša u ponudi ručni mjenjač sa šest stupnjeva.

Čvrst karakter upisan je u dizajn automobila. Prepoznaju ga i voze oni koji žele posebno izraziti svoje vrijednosti i ambicije. To je dovoljno da se Nova Vitara predstavi kao pionir novog poglavlja u razvoju automobila. Posjetom salonu Automobili Škojo možete se osobno, u sve gore navedeno, sami uvjeriti probnom vožnjom nove Suzuki Vitare.

Kupcima su na raspolaganju velike mogućnosti personalizacije vanjskog izgleda automobila.


Izdvojeno

Reci što misliš!