Promo / Ostalo-predstavljamo

Američki zalogaji u centru Osijeka

Američki zalogaji u centru Osijeka

Niti dvadesetak dana nakon otvorenja, American bar dollar već se našao na karti obveznih mjesta za izlazak u Osijeku. Svojim jedinstvenim uređenjem i ponudom, osvojio je simpatije brojnih Osječana, ali i mnogih drugih koji u Grad na Dravi dolaze potražiti dobar provod.

Nove, atraktivne i drugačije stvari vole i naši mladi osječki kreativci, fotografi Irina Oršolić i Matej Florschütz  (https://www.facebook.com/irinaandmatej) te videografkinja Ana Lauš. Na odobrenje glavnog kuhara Nenada Komesa, s velikim su zadovoljstvom osmislili poseban koncept kojim prikazuju  prostor Dollar bara u duhu američkog folklora. Inspiraciju su pronašli u samom interijeru koji je uređen tapetama s motivima kauboja i revolvera te kaktusima i kožnim stolcima. Ipak, ono na što su htjeli staviti naglasak je ljubazno osoblje te gurmanska ponuda i tekuća zabava u obliku 80 vrsta piva, više od 25 vrsta viskija te mješavine kava koje posebno za American bar Dollar spravljaju članovi tima najboljih hrvatskih barista.

Budući da slike govore više od riječi, pogledajte uratke projekta kojim su osječke fotografske i snimateljske snage prenijele pravi ugođaj prostora, okusa i mirisa.

Uživajte!

FOTO:

VIDEO:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

{vimeo}121052689{/vimeo}

Tekst: Dunja Škrebljin
Foto: Irina Oršolić i Matej Florschütz
Video: Ana Lauš

 


Izdvojeno

Reci što misliš!