Organicos poklanja besplatni pregled i tretman kralježnice

Organicos poklanja besplatni pregled i tretman kralježnice

organicos

Jeste li ikad sa stanjem Vaše kralježnice povezivali simptome kao što su: umor, pospanost, opća slabost, malaksalost, gubitak elana, nervoza i razdražljivost, trnci i bolovi u rukama i prstima, hladne ruke, bol i grčevi, te gubitak osjeta u nogama, hladne noge, glavobolje, vrtoglavice, slab vid i sluh, problemi s tlakom, aritmije, hormonalni dizbalans i problemi sa štitnjačom, sklonost virozama i prehladama, plućne i kožne alergije, probavne tegobe, problemi s koncentracijom i s učenjem novih sadržaja, nesanica? Zapravo, može se reći da je uzrok svih bolesti u početku nepravilna kralježnica s dislociranim kralješcima. Stoga je kralježnica ključ za naše zdravlje.

TRETMAN AKUPRESURE KRALJEŽNICE - terapijski tretman uključuje jedinstveni spoj tehnika pomoću kojih se tretiraju 32 glavna meridijana isprepletena duž cijele kralježnice, a koji su direktno povezani sa svakim pojedinim organom u tijelu. Svaka bol u vašem tijelu znak je da su organi energetski blokirani, a zanemarivanjem te boli dolazi do stvarne fizičke bolesti organa. Tretiranjem meridijana, stimuliraju se i otklanjaju sve blokade duž kralježnice, što dovodi do uspostavljanja ponovne ravnoteže energetskog sustava svih stanica i organa u vašem tijelu, odnosno njihova ozdravljenja. To je inovativna metoda koja se velikim dijelom naslanja na znanja iz tradicionalne kineske medicine, a nastala je sinergijom dugogodišnjeg stjecanja praktičnih znanja i edukacije iz više područja prirodnog zdravlja.

NAGRADNA IGRAOrganicos - novootvoreni centar prirodnog zdravlja u Osijeku, ovaj tjedan jednom sretnom dobitniku poklanja besplatan dijagnostički pregled + terapijski tretman kralježnice. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je upisati u komentar: Organicos me nagrađuje besplatnim pregledom i tretmanom kralježnice.

DOBITNICA: Erži Ka

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Utorak

Srijeda

Četvrtak