Jesenski popust u Gifti

Jesenski popust u Gifti

gifta-popust-sibhr

GIFTA je novi osječki modni brend. Lokalni motivi Osijeka i Slavonije i Baranje ujedinjeni u brendu s osječkim naglaskom. Za one koji ne znaju riječ u osječkom slengu gifta (štrafta) označava bijeg, odlazak, a ukoliko iskoristimo engleski jezik tada označava i poklon (eng. gift).

Prvi modeli koji se mogu pronaći na tržištu  obilježeni su motivima koji su svima prepoznatljivi. Bicikl kao omiljeno prijevozno sredstvo, komarac kao kukac koji je neizostavan tijekom ljetnih, a sve češće i jesensko-zimskih mjeseci u Slavoniji i Baranji, simboli Osijeka kao što su katedrala, vodena vrata, Tvrđa, hotel Osijek i slično sigurno će svima koji vas sretnu u gradu u nekoj od ovih majica izmamiti osmijeh na lice. Majice dolaze u pakiranjima prikladnim za poklon.

Od ponedjeljak 20.10. do četvrtka 30.10. u Gifti traje jesenski popust. Sve majice snižene su za 10 kuna i tijekom ove akcije dođu 69 kuna.


GIFTA majice možete kupiti u trgovini HRFUTSAL (prvi kat NAme na Trgu A. Starčevića, radno vrijeme: pon-pet 9-20, sub 9-13h) ili naručiti online preko GIFTA Facebook stranice.

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Utorak

Srijeda

Četvrtak