Promo / Ostalo-predstavljamo

Kreće nova sezona ''Ošini po tamburi''

Kreće nova sezona ''Ošini po tamburi''

U program najpoznatije lokalne televizijske kuće u istočnoj Hrvatskoj, Televizije Slavonije i Baranje večeras se vraća popularna zabavna glazbena emisija „Ošini po tamburi“. Od 21 sat gledatelji će ponovo, nakon ljetne stanke, imati priliku uživati u tamburaškoj glazbi i vijestima sa slavonsko-baranjske tamburaške scene.



Emisiju će i dalje voditi mladi voditeljski tandem, mlade i perspektivne voditeljice Josipa Vukovski i Doris Matović

„Ošini po tamburi“ u prošloj je sezoni emitiranja postala jedna od najgledanijih emisija takvog tipa prvenstveno iz razloga jer je gledateljima ponudila jedan novi, moderniji i svježiji pristup tamburaškoj glazbi. Pored mladih i simpatičnih voditeljica jedan od glavnih aduta uspješnosti ove emisije je i kvalitetna ekipa koja radi s one strane kamere, od režije, uredništva pa sve do snimatelja, a svi su „zagrijani“ za izazove i u novoj sezoni.

Gledatelji vole javljanja uživo s koncerata, iz klubova i raznih manifestacija, intervjue s omiljenim izvođačima, a upravo sve to imaju priliku vidjeti u popularnoj „Ošini po tamburi“. Uz prisutnost tamburaških evergreena uredništvo emisije veliki prostor poklanja i novim mladim i popularnim tamburaškim bendovima poput Mejaša, Begina, Kas, Šokci, Džentlmeni itd.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

I u ovoj sezono gledatelji će se moći javljati putem telefona, ali i preko facebook stranice, koja ima preko nekoliko tisuća fanova, izravno u emisiju, slati pozdrave, poruke i tražiti glazbene želje. Sve u svemu, ljubitelje prave tamburaške glazbe večeras od 21 uz Josipu i Doris očekuje ugodna zabava i dobar provod.


Izdvojeno

Reci što misliš!