Promo / Ostalo-predstavljamo

GBowling - mjesto zabave, sporta i rekreacije

GBowling - mjesto zabave, sporta i rekreacije

GBowling mjesto je na kojem se isprepliću zabava, sport i rekreacija, a nalazi se na drugom katu najvećeg osječkog trgovačkog centra Portanova. Koncepcija GBowlinga temelji se na kombinaciji sportsko-rekreativnih i zabavnih sadržaja koji su namijenjeni posjetiteljima svih dobnih uzrasta, grupama, obiteljima i poslovnim partnerima.

Posjetitelji na preko 1 600 metara kvadratnih mogu pronaći kuglanu, ugostiteljski prostor, VIP prostor, salu za sastanke i proslave, prostranu terasu te prostor s različitim zabavnim sadržajima (tri profesionalna biljarska stola te aparate za igru i zabavu). Navečer se GBowling pretvara u disco klub aktiviranjem dodatnog razglasa i rasvjete čime se zabava, rekreacija, druženje i ples spajaju u jedno te garantiraju nezaboravni provod.

gbowling2

Tjedni pregled pogodnosti i trenutnih akcija možete pogledati dolje niže ili za više informacija posjetiti web stranicu gbowling-osijek.hr.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Izdvajamo  pakete s kojima možete ostvariti značajne uštede ukoliko se odlučite proslaviti u GBowlingu svoj rođendan, maturu, djevojačku ili momačku večer i sl. s kojima sami kreirate svoju dozu zabave, rekreacije, druženja i sporta.

S prijateljima, obitelji, djecom, poslovnim partnerima; u prolazu ili ciljano – izaberite sami iz bogate ponude GBowlinga i nemojte zaobići mjesto zabave za sve generacije.

Svoj termin možete rezervirati pozivom na broj tel. 091 288 22 44 (recepcija GBowlinga).

gbowling11

[important title=Nagradna igra]GBowling i SiB.hr poklanjaju vam 5x30 minuta kuglanja. U komentar upište SiB.hr me vodi na kuglanje u GBowling.

Dobitnici su: Vedran Kotrba, Vedrana Zadravec, Marko Burić, Sanda Duk i Jelena Grgić[/important]

SiB.hr   

 


Izdvojeno

Reci što misliš!