Promo / Ostalo-predstavljamo

Zadarski A.K.A Crescendo okupio i Osječane

Zadarski A.K.A Crescendo okupio i Osječane

A cappella grupa A.K.A Crescendo iz Zadra,  prva i trenutno jedina, okuplja bivše i sadašnje studente istoimenog Sveučilišta. Osnovani su početkom 2013. godine spajanjem dviju a cappella grupa, Crescenda i A.K.A. Awesome.

Djeluju bez voditelja te zajedničkim radom stvaraju vlastite aranžmane pop, rock i gospel pjesama. Sudjelovali su na brojnim svečanim koncertima u Zadru, a svoj prvi javni nastup bilježe na završnom koncertu Sveučilišta prošle godine.

Upravo zbog svoje posebnosti, o grupi pišu i brojni lokalni portali i novine, a gostovali su i na radiju 057 Zadar. Nedavno su i po prvi puta stupili u studio sa pjesmama „4 chord song“  i „Wake me up“, za koju su snimili i spot. Također, spot su snimili i za navijački mash-up „Samo je jedno/ Srce vatreno“ u sklopu nadolazećeg Svjetskog prvenstva u nogometu. Marljivo vježbaju i rade dva puta tjedno, a povezuje ih kako kažu, zajedništvo i ljubav prema pjevanju.

Grupa broji 14 članova koji dolaze iz različitih krajeva Hrvatske, a to su: Anita Krupić (Zadar), Josipa Marić - Banje (Solin), Josipa Kolega (Poljana), Marija Gale (Blato na Cetini), Dora Fančović (Osijek), Lucija Perinović (Zadar), Matea Biloglav (Zadar), Lucija Grabovac (Zadar), Šime Mračić (Zadar), Tomislav Dumančić (Jakšić), Borna Kapović (Šibenik),  Jakov Šuto (Osijek),  Ante Relja (Split) i Filip Panza (Zadar).

  


Izdvojeno

Reci što misliš!