Promo / Ostalo-predstavljamo

'Mirisi kave' - prvi Coffe shop u Slavoniji i Baranji

'Mirisi kave' - prvi Coffe shop u Slavoniji i Baranji

Nedavno je u Osijeku otvoren prvi Coffe shop u Slavoniji i Baranji pod nazivom "Mirisi kave". Radi se o projektu dvojice mladih entuzijasta, barista i ljubitelja kave.

Osnivači su Matija Matijaško i Rio Vereget, profesionalni baristi koji smatraju kako Osijeku nedostaje okus prave kave...

Jedino mjesto u gradu gdje ćete moći popiti najfiniju kavicu te istu kupiti i za kućnu upotrebu. Ponudit će Vam home blend i po dvije sorte koje će se izmjenjivati, ovisno o sezoni. Razveselit će vas i činjenica da je cilj ovih mladih  barista promicanje kvalitete, ispijanja i pripremanja kave te promicanje vlastitog zanimanja, kao i lakše zapošljavanje za profesionalne barista.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mješavina sedam sorti visokokvalitetnih zrna kave selekcioniranih izravno na području uzgoja. Nicaragua – Matagalpa Peaberry, Etiopia – Washed Sidamo Mocca, Costa Rica – Tarrazu SHB, India - Plantation AA, Guatemala – Fior de COban, Brasil – Semiwashed, Malawi – Geisha Viphya Mzuzu.

mirisikave2

Sporo pržena, harmoničnog okusa, blaga, s niskim sadržajem kofeina. Priprema pod strogim uvjetima specijalista za kavu.

Dok ispijate svoju šalicu kave, zapamtite da kava i dim cigarete ne idu zajednu! U to se možete uvjeriti u prvom osječkom Coffee shopu Mirisi Kave, gdje se promovira, ne samo kultura ispijanja kave, već kako i sami osnivači kažu, zdrav život.

ADRESA: Gundulićeva 30 (Blok centar II).
FACEBOOK: Mirisi Kave

[important title=NARADNA IGRA]Poklanjamo vam 10x2 kave u prvom Coffe shopu u Slavoniji i Baranji. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi na kavu.

DOBITNICI:
1. Nera Maćašević
2. Lea Staničić
3. Marina Molnar
4. Tea Kristić
5. Andrea Milaščević
6. Anita Božičević
7. Ivan Balat
8. Marina Benić
9. Valentin Čila Mudrinović
10. Domagoj Petanjak

Kave na Vaše ime Vas čekaju u Coffe Shopu.[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!