Zlatarna Sardoniks daruje povodom Valentinova

Zlatarna Sardoniks daruje povodom Valentinova

zlatarna-sardoniks-osijekNe čini li vam se da vrijeme leti? Tek što smo završili s božićnim i novogodišnjim peripetijama evo nove prilike za darivanje.

U zlatarni Sardoniks znaju da je darivanje povodom Valentinova, baš kao i u drugim prigodama vrijeme kada iskazujemo ljubav, poštovanje, radost, zahvalnost..

U obje poslovnice (Portanova i Donji grad), ljubazno osoblje zajedno s Vama pronalazi savršeni poklon za Vaše najmilije. U širokoj ponudi zlatnog i srebrnog nakita naći ćete i raznoliku paletu popusta (do čak 50%). 

Osnovna djelatnost  zlatarne Sardoniks je prodaja zlatnog i srebrnog nakita, izrada nakita prema Vašim željama, popravak i čišćenje starog nakita, kao i zamjena i /ili otkup zlata i srebra. Za više informacija posjetite www.zlatarnasardoniks.com

zlatarna sardoniks

Mjesec ljubavi romantično je vrijeme za odluku o uplovljavanju  u bračnu luku. Zlatarna Sardoniks daje svoj doprinos Valentinovu i u svojoj poslovnici u Portanovi poklanja čak  25% popusta na svaki par zlatnog vjenčanog prstenja. Posjetite zlatarnu Sardoniks i iskoristite svoju priliku svaku subotu samo do kraja veljače!

NAGRADNA IGRAsardoniks-nagradaSiB.hr u suradnji sa  Zlatarnom Sardoniks poklanja vam srebrni privjesak u obliku srca, pravog i jedinog simbola ljubavi. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je lajkati Facebook stranicu zlatarne Sardoniks i u komentare unutar ovog članka upisati: SiB.hr mi poklanja srce za Valentinovo!
Dobitnika objavljujemo 14. veljače. Sretno!

DOBITNICA: Dora Vrtarić

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Petak

Subota

Nedjelja