Lege: Udruga za promicanje i razvoj informatičke i gaming kulture

Lege: Udruga za promicanje i razvoj informatičke i gaming kulture

lege udruga

Predstavljamo vam Udrugu za promicanje i razvoj informatičke i gaming kulture Lege iz Osijeka.

Udruga ima cilj razmjenu znanja i iskustava o informatici, razviti gaming kulturu u Republici Hrvatskoj, savjetovati i pomoći osobama zainteresiranim za informatiku, gaming kulturu, internet i mrežnu tehnologiju. Organizacija turnira (natjecanja) na području informatike i gaming kulture.

Djelatnosti Udruge su:

• Poticanje razvoja gaming kulture, informatike, interneta, mrežnih tehnologija i tehničke kulture u Republici Hrvatskoj
• Okupljanje mladeži i razvijanje interesa za IT kulturu putem edukativnih radionica;
• Organiziranje turnira (natjecanja);
• Davanje informatičkih tečajeva;
• Suradnja s srodnim udrugama s ciljem promicanja informatike, tehničke i gaming kulture

Do sada imaju tri projekata vezanih za video igre te im je u planu početi sa predavanjima za djecu i mlade vezano za web dizajn, web programiranje, grafički dizajn, video igre, sigurnost na internetu i sl.
Zadnji projekat pod imenom Lege Spring Challenge je organiziran u petom mjesecu. Projekat Lege Spring Challenge je bilo natjecanje iz video igre League of Legends gdje je bilo 100 sudionika iz Hrvatske, Bosne i Hrecegovine te Srbije.

Kako je bilo možete pogledati ovdje: LINK - https://www.facebook.com/media/set/?set=a.475100882559338

Najavili su idući projekat pod imenom Lege Gaming Time koji će biti također natjecanje iz video igre League of Legends gdje očekuju 100 – 150 sudionika sa cijelog balkana. Uskoro više o tome.
Nedavno je otvoren upis članova u Udrugu te možete postati član Udruge s kojom ćete se jako dobro zabavljati organzirajući razna natjecanja, davati informatičke tečajeve ići na natjecanja u druge gradove i države te dobiti sasvim novo iskustvo!

KONTAKT

Ukoliko želite postati član Udruge javite se na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Ukoliko želite podržati Udrugu i njihove projekte možete se javiti na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Facebook stranica: www.facebook.com.hr/teamlege i web stranica: www.lege.com.hr
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Petak

Subota

Nedjelja