Promo / Ostalo-predstavljamo

Želite besplatno putovati svijetom i za to biti bogato plaćeni? Prijavite se na oglas za najbolji posao na svijetu

Želite besplatno putovati svijetom i za to biti bogato plaćeni? Prijavite se na oglas za najbolji posao na svijetu

Želite besplatno putovati po svijetu godinu dana i za to primati plaću od 100 tisuća dolara? Prijavite se na natječaj za najbolji posao na svijetu.

Jauntaroo, američki internetski portal za pronalaženje turističkih destinacija, objavio je natječaj za posao u kojem traže osobu koja će godinu dana putovati svijetom i zarađivatu.

Savršeni kandidat trebao bi putovati svijetom uz sve plaćene troškove te plaću od 100.000 dolara za pisanje bloga o svom putovanju. A svako odredište trebao bi ostaviti "malo bolje nego ga je našao".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako piše portal Poslovni.hr, komercijalni direktor portala Jauntaroo, Tim Wilson objavio je potragu za "šefom istraživanja svijeta" čija će misija biti da napravi krug oko zemlje i dijeli svoje slike, videa i druge sadržaje putem njihove stranice i društvenih medija. Svi koji se žele prijaviti za najbolji posao na svijetu, to mogu učiniti na stranici Jauntaroo.com na kojoj moraju uploadati svoj 60-sekundni video u kojem objašnjavaju zašto misle da će u tome uspjeti. Rok za prijavu je 15. rujna.

Nije ovo prvi ovakav oglas za "najbolji posao na svijetu". Australski Queensland 2009. lansirao je natjecanje "The Best Job in the World". Tada se tražio nadstojnik Koraljnog otočja koji će tamo provesti šest mjeseci i zaraditi 150.000 australskih dolara. Interes je bio tolki da im se web stranica odmah srušila.

Jauntarooovo natjecanje biti će drugačije jer će njihov zaposlenik morat non stop biti u pokretu, a očekuje se da će posjetiti 30 do 50 destinacija u 52 tjedna.

Prijaviti se možete na web stranicama Jauntarom.com

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!