Kudovi.com - središnje mjesto za sva kulturno umjetnička društva u RH

Kudovi.com - središnje mjesto za sva kulturno umjetnička društva u RH

kudovi495

Želeći popuniti veliku prazninu u online svijetu pokrenut je web portal kudovi.com čija je glavna zadaća okupljanje svih kulturno umjetničkih društava na području Republike Hrvatske.

Njihova vizija je ujediniti sva kulturno umjetnička društva Republike Hrvatske na jedno mjesto – web stranicu, koja je dostupna s bilo kojeg dijela svijeta, u bilo koje vrijeme. Na Internet stranici će svako kulturno umjetničko društvo imati mogućnost objave vijesti u obliku članaka kroz koje će moći najaviti aktivnosti svog kuda široj publici. Osim najava i vijesti koje opisuju aktivnosti, događanja i sam rad pojedinog kulturno umjetničkog društva svaki kud ima mogućnost objave video materijala, te fotografija. Također, u izradi je i veliki kalendar događanja kojeg će formirati samo kulturno umjetničko društvo, a koristiti će svima kako bi se izbjeglo da se više manifestacija održava istog datuma. Glavna značajka je promocija kako plesa, kulture, umjetnosti tako i samog mjesta pojedinog kuda. S obzirom da skoro svaka općina ili grad u Hrvatskoj ima kulturno umjetničko društvo zaokružiti ćemo promociju svih gradova u Hrvatskoj.

Portal je zamišljen kao centralno mjesto za sva kulturno umjetnička društva, sve ljubitelje umjetnosti, plesa, kulture.

"Vjerujemo u uspjeh ovog projekta upravo zato jer je svima a posebice kudovima i organizatorima manifestacija od iznimne važnosti da sve kontakt informacije, te detaljan i ažuran pregled kalendara događanja mogu pronaći na jednom mjestu i na vrlo jednostavan način stupiti u kontakt s pojedinim kudovima i dogovoriti manifestaciju," rekli su nam sami pokretači portala.

"Znamo da će posao okupljanja kudova biti težak i dugotrajan posao ali ćemo ustrajati jer očuvanje kulture i tradicije od iznimne je važnosti. Pozivamo sva kulturno umjetnička društva da nam se pridruže na web stranici kudovi.com," zaključili su oni.

SiB.hr 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja