Promo / Klubovi i udruge

Buttlift u 'Kickboxing klubu DUX'

Buttlift u 'Kickboxing klubu DUX'

Kickboxing klub DUX uz dosadašnji raspored uvodi i još jednu novu grupu koja bi svakako mogla biti privlačna svim ženama. Od ovoga tjedna u klubu kreću grupe Buttlifta! No, to nije sve! Ovim putem klub DUX nagrađuje čak 10 sretnika besplatnim mjesecom treniranja na treningu kojeg sami odaberete. Pogledajte što Vam nude...

Kickboxing klub DUX uz dosadašnji raspored uvodi i još jednu novu grupu koja bi svakako mogla biti privlačna svim ženama. Od ovoga tjedna u klubu kreću grupe Buttlifta! No, to nije sve! Ovim putem klub DUX nagrađuje čak 10 sretnika besplatnim mjesecom treniranja na treningu kojeg sami odaberete. Pridružite se odličnoj ekipi i ne zaboravite - 'U zdravom tijelu, zdrav duh'...

dux funkcionalni 495

Funkcionalni treninzi DUX

U posljednje vrijeme u razgovorima o treninzima sve češće možete čuti izraz "funkcionalni trening". Kod pravog funkcionalnog treninga nema sprava, bench pressova i biceps pregiba. Pravi je funkcionalni trening najpotpuniji način treniranja, jer se radi na svim bitnim komponentama koje se poboljšavaju treninzima - snazi, kondiciji, eksplozivnosti, brzini i izdržljivosti. Moglo bi se reći da funkcionalni fitness uzima ono najučinkovitije iz svih drugih sportova te ih logički slaže u jedan veoma raznolik, ali iznimno učinkovit koncept!

Bit je svih vježbi ostvariti da radi što više grupa mišića istovremeno. Ipak, velika većina vježbi najviše pogađa trbuh i donji dio leđa, što su kod većine ljudi najslabiji dijelovi tijela. Ako se tome dodaju i minimalni odmori između vježbi, dobivamo vrlo moćno oruđe za sagorijevanje masti i izgradnju mišića! Upravo je zbog te kombinacije vježbi koje aktiviraju sve mišiće u tijelu s minimalnim odmorima ovakav način treniranja vrlo iscrpljujući, fizički i psihički, ali se njime ostvaruje bolja kondicijska sprema i učinkovitije sagorijevanje suvišnih masti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Što se tiče samih vjezbi, radi se o velikom broju raznih pliometrijskih skokova sa ili bez kutija, čučnjevima, deadliftovima, olimpijskom izbačaju, zgibovima i razboju na šipkama. Što je najbitnije, treninzi su prilagodljivi za sve razine tjelesne pripremljenosti te su prilagođeni i ženama.

Funkcionalni treninzi kontakt: Ivan Kereta 0919455956

dux kickbox 495

Kickboxing DUX

Promoviranje ovog odličnog sporta, za rekreativce i one koje bi željeli održavati zdrav duh i tijelo. Pogodan za razvoj koordinacije i motorike, izgradjuje i razgibava tijelo, jača karakter.

Odličan način da uz užurbani tempo života sa premalo adekvatne rekreacije učinite sebi uslugu i izbjegnete nepotrebne tegobe. Treninzi koji obuhvacaju sve segmente od zagrijavanja, razgibavanja, kondicije, snage, tehnike... mlad i dinamičan klub sa planom razvoja u kojem će svoje mjesto pronaći i rekreativci i natjecatelji.

dux rekreativni 495

Fitboxing & Kardio Kickboxing

Kako bi vaše zdravlje i kondicija bili na najvišem nivou, a stres i kalorije stvar prošlosti, KBK DUX pripremio je za vas ponudu koja se preporuča i muškarcima i ženama: mjesečni program 'Fitboxing' ili 'Kardio Kickboxing' uz Funkcionalni trening. Fitbox i Kardio Kickbox se preporuča onima koji žele raditi na snazi, izdržljivosti, koordinaciji i riješiti se stresa, takvim treningom preći ćete svoje granice, steći nove motoričke sposobnosti, učvrstiti mišiće i postići izvrsnu kondiciju!

Naravno, svatko trenira primjerenim intenzitetom i pristup je isključivo individualan i nije potrebno predznanje ili određena tjelesna sprema. Radi se tehnika udaraca, popularni "shadow boxing" (boks sa sjenom), zatim vježbe na vreći i fokuserima, vježbe u parovima, a prema afinitetu i razini adrenalina.

Kickboxing, Fitboxing kontkat : Igor Marković 095/70 77 007

dux butt 495

Butt lift DUX - NOVOO!!!!

[blockquote]Butt lift treninzi se baziraju na treniranju sva 3 glavna mišića stražnjice da bi joj dali oblik, učvrstili i podigli ju. Treninzi su kombinacija kardio i vježbi za oblikovanje tijela. Vježbe za stražnjicu neće dati samo rezultate vašoj pozadini, rezultati će bit vidljivi i na ostalim djelovima tijela na bedrima, trbuhu i struku, zbog čega dolazi do ukupnog oblikovanja tijela čime stražnjica postaje još istaknutija i ljepša.

Butt lift podrazumijeva oblikovanje mišića gluteusa kako bismo dobili savršeno oblikovanu okruglu stražnjicu, podizanje stražnjice kako bi izgledala savršeno iz svakog kuta, i učvršćivanje stražnjice i bedara, te redukciju potkožnog masnog tkiva. Gluteus maximus je mišić kojeg ćemo najviše razvijat,to je jedan od najvećih i najjačih mišića na ljudskom tijelu ali je najmanje razvijen.Kad vježbama natjerate gluteus maximus i vezane mišiće da rade stvari koje su teže i na koje mišić nije naviknuo on se mora prilagodit.

Prilagodba tog mišića se očituje u njegovom rastu a taj rast formira oblik vaše stražnjice. Svaki trening je drugačiji i radimo na svim djelovima tijela sa naglaskom na stražnjicu.Ne morate se brinuti da ćete dobiti onaj zategnuti izgled koji imaju žene bodybuilderi jer one vježbaju drugačije i napornije,mi ćemo na treninzima samo uzrokovat rast tog specifičnog mišićnog tkiva. Što se tiče samih vježbi najviše se baziramo na čučnjeve i iskorake sa opterćenjem,vježbe za donji dio leđa da bi nam stražnjica došla još više do izražaja te vježbe na TRX-u i vježbe s kettlebellom..Ne zaboravite da tim vježbama oblikujemo i cjelo tijelo.

Treninzi Butt Lift : Facebook stranica

Kontakt:097/608-4631 Ines [/blockquote]

[important title=Nagradna igra]SiB.hr i KBK DUX poklanjaju vam po 2 besplatne mjesečne članarine za buttlift i rekreativni kickboxing, te po 4 besplatne mjesečne članarine za fitbox i funkcionalni trening. Sve što trebate napraviti je u komentar ispod članka upisati "Ja želim ići na ___________ zato što želim održavati zdrav duh i tijelo". 

DOBITNICI:

Fitbox:

Maja Babić,
Marinela Crepulja,
Sierra Leone i
Marija Šmit

Rekreativni Kick:

Derivirani intergral
Ivan Demeter

Funkcionalni:

Korana Petrinšak
Iskra Jovanović
Valentina Krajček
Marta Ivanšić

Buttlift:

Nikita Zlikovski (Lana)
Še Lan

[/important]

Dođite i vježbajte s nama !!!!!


Izdvojeno

Reci što misliš!