Promo / Klubovi i udruge

BE Different, BE Strong - Spektakl je spreman za petak

BE Different, BE Strong - Spektakl je spreman za petak

Više o navedenom događaju koji će se za vikend održati u TC Portanova Osijek, moglo se čuti na današnjoj konferenciji za novinare na kojoj su govorili u ime organizatora Irena Slovaček i Dragan Franjković.

„Udruga Gradski ritam u suradnji s Centrom za borilačke sportove, samoobranu i kondicijsku pripremu, Martial Arts Osijek organizira projekt nazvan BE Different & BE Strong. Ove godine, osim druge aerobik konvencije, građane očekuju besplatne plesne, fitness radionice, te radionice za djecu pod nazivom „Vježbajmo od osnovne škole", Krav Maga seminari, kettlebell radionice, kickboxing radionice, radionice samoobrane i drugo." istaknula je Irena Slovaček.

Ove su godine organizatori stavili naglasak na važnost zdravog života, posebice kroz bavljenje sportom već od najranije dobi.

„S obzirom na populaciju odraslih koja dolazi na vjebanje htjeli bi smo proširiti krug ljudi na način da već u ranoj dobi djeci stvorimo naviku bavljenja sportom i brige o zdravom životu. Cilj je dugoročan, te se nadamo da ćemo u idućem razdoblju imati puno brojniju populaciju građana koja će se baviti tjelovježbom" dodala je Irena Slovaček.

Za napomenuti kako je projekt međunarodnog karaktera te organizatori očekuju dolazak velikog broja vježbača iz susjednih zemalja.

„Između ostalih izdvojili bi prezentaciju Les Mills programa kao vodećeg programa u grupnom vježbanju kao i dolazak Igora Pokrajca jednog od najpoznatijih hrvatskih MMA boraca koji će održati pokazni seminar" dodao je Dragan Franjković, jedan od organizatora.

Inače, više o samomo događaju odnosno prijavi za sudjelovanje, može se saznati na www.different.com.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!