Promo / Klubovi i udruge

Tenis klub Slavonija – Žito poziva djecu u školu tenisa

Tenis klub Slavonija – Žito poziva djecu u školu tenisa

Tenis klub Slavonija-Žito poziva djecu od 6 do 15 godina starosti u školu tenisa. Ovaj sport djeca doživljavaju kao zabavnu igru, a ima niz pozitivnih utjecaja na zdravlje.

Klub provodi projekt „Tenis za djecu" kojem je cilj privući djecu/nove tenisače i ponuditi im novu crvenu, narančastu i zelenu tenisku lopticu na posebno prilagođenim teniskim terenima. Smanjujući brzinu lopte i prostor igre, djeca ubrzavaju ritam poena i natjecanja, a samim time više uživaju u igri.

Tenis je izvrsna aktivnost za vaše dijete, gdje će višak energije iskoristiti u zdravom načinu igre i vježbe. Najmlađi tenisači (6 i 7 godina starosti) već nakon 6 mjeseci mogu savladati profesionalne poteze koje ćete s užitkom gledati.

Treninzi se odvijaju tri puta tjedno u trajanju od sat vremena, a djeca osim fizičke kondicije stječu i druge korisne sportske navike (samostalnost, slušanje i pažnja, higijena, samopouzdanje, uvažavanje drugih). Svu potrebnu opremu (reketi, loptice) osigurava klub, potrebna je samo dobra volja. Redovna cijena treninga iznosi 250,00kn mjesečno.

Upisi traju do kraja travnja, stoga požurite i osigurajte mjesto, a više informacija, fotografija i video snimki potražite na Facebook stranici kluba https://www.facebook.com/akademijatenisaosijek

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Web stranica www.akademijatenisa.hr

tenis slavonija1

[important title=Besplatne akademije tenisa]Tenis klub Slavonija Žito poklanja 3 mjesečne članarine za akademiju tenisa i 5x po 50% popusta za treniranje u trajanju od mjesec dana.

U komentar upišite: Želim i ja trening tenisa. Dobitnike proglašavamo 22.04., a akademija vrijedi za osobe između 6 i 15 godina.

Dobitnici su:

Sofia Potisak, Miroslav Puljić, Danijela Radić Zec - mjesečna članarina

Martina Mišir, Kristina Farčić Vuletić, Maja Zečić, Dragan Novaković i Sandra Mujan[/important]

tenis slavonija2

tenis slavonija3


Izdvojeno

Reci što misliš!