Promo / Klubovi i udruge

Midikenn: Osijek krenuo s upisom novih manekena

Midikenn: Osijek krenuo s upisom novih manekena

Midikenn model management – Osijek je krenuo s upisom novih grupa škole osnova manekenstva.

Midikenn model management – Osijek je krenuo s upisom novih grupa škole osnova manekenstva.

middiken manekenstvo 495 1

 

Sve informacije o Midikennu Osijek potražite na web stranici Midikenna: www.midikenn.com , na Facebook stranici: Midikenn model management – Osijek, ili na broju mobitela: 099 7755 301. Rok za prijavu u školu je 05.04.2013.

middiken manekenstvo 495 5

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Midikenn i Avenue Mall Osijek nastavljaju uspješnu suradnju, te je Avenue Mall i dalje partner i domaćin škole i završne modne revije.

middiken manekenstvo 495 2

Najuspješnija hrvatska modna agencija kroz svoju školu u Zagrebu i Osijeku mnogim djevojkama i mladićima pruža priliku da razviju i prezentiraju svoje kvalitete i potencijal, a onim najuspješnijima pomaže da velikim koracima zakorače na modnu scenu.

middiken manekenstvo 495 4

Iako na području Osijeka djeluje relativno kratko, Midikennova škola osnova manekenstva do sada je pronašla nekoliko iznimno talentiranih i perspektivnih djevojaka od kojih se svojim radom i uspjesima za sada posebno izdvajaju Dora Matešić i Julija Babić. Raduje i sve veći broj muških polaznika škole, tako da uskoro možemo očekivati i neko poznato muško lice na pistama i naslovnicama Hrvatske i inozemstva.

[important title=Nagradna igra]SiB.hr i Midikenn poklanjaju vam 1 besplatan tečaj manekenstva. Ako želite postati model u komentar ispod članka upišite "Ja želim biti novo Midikennovo lice"

Dobitnica: Aneta Josić[/important]

middiken manekenstvo 495 3

[blockquote]Škola osnova manekenstva

U Midikennu sve polaznike uče osnovama modne, ali prije svega i životne kulture. Ukoliko niste pretjerano ambiciozan roditelj, djevojka ili mladić i shvaćate da se ništa u životu ne postiže bez poštenog i napornog rada, dobro ste došli u Midikenn i njihovu školu za modu i kulturu življenja.

Velike svjetske agencije iznenađene su rezultatima koje pruža Midikennova škola osnova manekenstva. U Midikennu poseban naglasak stavljaju na rad s mladima i roditeljima. Rad s djecom je posebno veselje. Pozornost se pridaje stvaranju povjerenja i osjećaju sigurnosti Midikennovih polaznika i njihovih roditelja. Zato je ova škola prije svega mjesto gdje se djeca, teenageri, ali i roditelji upoznaju, stječu nove prijatelje i zajedno uče u zdravom okruženju. Posebna prednost je u tome da nisu kao drugi izloženi negativnom utjecaju ulice ili jednostavno neiskorištenom slobodnom vremenu.

Midikenn model management osnovala je obitelj Bangoura 1991. godine. Osim što zastupa mnoga poznata lica iz svijeta mode, agencija se bavi educiranjem djece i teenagera dajući im temeljna saznanja s područja modne, ali i životne kulture. Gotovo sve vodeće hrvatske manekene i modeli svoju su karijeru započeli upravo u Midikennu. Midikenn surađuje sa svim značajnim svjetskim modnim agencijama. Zahvaljujući svojoj suradnji i kontaktima u svijetu mode ova agencija može u Hrvatsku ili neku drugu zemlju dovesti vodeće svjetske zvijezde s područja mode, ali i show businessa općenito. Uz agenciju se vežu mnoga poznata modna imena poput Ljupke Gojić, Kristine Sajko, Arlette Bogunović, Tamare Pernar, Helene Šopar, Tanje Dragović, Mie Franić, Mateje Penave, Maje Matković i mnogih drugih...

2008. godine prestižna i najrelevantnija stranica u modnom biznisu, www.models.com  na svoje je stranice uvrstila i Midikenn model management. Midikenn je prva agencija s ovih prostora koja se našla u direktoriju te poznate web stranice, "rame uz rame" s najvećim agencijama u svijetu, kao što su: DNA, Marilyn, IMG, Women i druge.[/blockquote]


Izdvojeno

Reci što misliš!