Promo / Klubovi i udruge

CorpArt: Camera Set Dance

CorpArt: Camera Set Dance

U ponedjeljak 18.3.2013. godine, s početkom u 20:00h održat će se multimedijski događaj pod organizacijskom palicom Plesnog studija CorpArt.

HDLU Osijek prepoznalo je ideju udruge CorpArt te otvorio vrata Galerije Kazamat projektu „Camera-Set-Dance!" koji sadrži nekoliko zanimljivih točaka okupljenih u jednovečernji program.

Očekuje vas izložba fotografija Denisa Božića, u kojoj su motiv plesači iz udruge CorpArt. Denis ima poseban pristup fotografiji te se izdvaja po svojem načinu rada i crno-bijelim fotografijama nastalim „razvijanjem filma".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Docentica s UAOS, Maja Đurinović, koja se plesom u svakom smislu riječi bavi dug niz godina, održat će zanimljivo predavanje naziva „Plesač i kamera - ljubav na prvi pogled", u koje će biti uključeno prikazivanje nekoliko kratkih plesnih filmova.

Kao šećer na kraju, imat ćete priliku pogledati premijeru autorskog plesnog filma udruge CorpArt i GERILAFilm production-a: „29". Uspješni osječki snimatelj i redatelj Igor Sambolec, osnivač GERILAFilm production-a, potpisuje kameru i, uz CorpArt, režiju filma.

Do sada je snimio i režirao brojne glazbene spotove te nekoliko kratkih filmova od kojih su neki i nagrađivani na festivalima, poput „Dvije lopate i debeli", „Zeleni čaj". Nedavno je uvršten i u svjetski poznat IMDb kao redatelj kratkog igranog filma „Golden Age".

Cijeli događaj je osmišljen kao prikaz plesa kroz oko kamere, bilo fotografske, ili one za snimanje. Uz navedeni program i garantirano ugodno druženje, očekuju vas još neka iznenađenja, pa se nakon napornog radnog ponedjeljka dođite opustiti i kulturno uzdizati u Galeriju Kazamat Osijek (kod Vodenih vrata).

Ulaz je besplatan.


Izdvojeno

Reci što misliš!