Promo / Klubovi i udruge

XXL: Pole dance / S-factor - Upisi u nove grupe

XXL: Pole dance / S-factor - Upisi u nove grupe

Pole dance je sve popularnija vrsta rekreacije te osim što je zabavan također je i zahtjevan, pa je zbog toga odličan način za učvrstiti tijelo i dovesti se u formu.

pole dance 495 1

Treninzi su prilagođeni svakoj polaznici prema njenim trenutnim sposobnostima, fizičkoj spremi i interesima. Pole dance pruža puno mogućnosti improvizacije tako da svatko može dati svoju osobinu elementima koji se izvode. A i ukoliko ste se bavili bilo kojim plesom, možete svo stečeno znanje primijeniti u pole dance-u jer je šipka odličan plesni partner.

pole dance 495 2

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U tijeku su upisi u početničku grupu koja se održava utorkom i četvrtkom u terminu od 20h. Prvi trening je besplatan tako da svi zainteresirani mogu doći i okušati se u ovoj vrsti plesa.

[important title=Nagradna igra]SiB.hr i XXL Pole Dance poklanjaju vam 2x1 mjesečnu članarinu. Dobitnici se trebaju javiti na ove kontakte: Facebook stranica ili na broj 098/909 39 92. Stisnite LIKE i u komentar ispod članka upišite "Ja želim učvrstiti tijelo uz Pole Dance".

Dobitnici: Ema Ban i Karolina Matijasec

Sve djevojke koje nisu osvojile članarinu, ipak mogu doći na tjedan dana probnog treninga. Pa se slobodno javite na gore navedene kontakte![/important]

pole dance 495 3

Treninge vode dvije trenerice, čime se pruža individualni pristup. Sam trening traje sat vremena i sastoji se od uvodnih vježbi snage i fleksibilnosti, te izvođenju elemenata na šipci i njihovom spajanju u koreografije.

Možete nas naći u "Žutom" XXL-u, Ivana Gundulića 62 (prolaz u dvorište do nove dvorane). Sve ostale informacije možete pronaći na Facebook stranici.

pole dance 495 4

Pogledajte i video prilog....



PR objava


Izdvojeno

Reci što misliš!