Promo / Klubovi i udruge

PREDSTAVLJAMO: Kickboxing klub Dux [Nagradna igra je završena]

PREDSTAVLJAMO: Kickboxing klub Dux [Nagradna igra je završena]

Predstavljamo vam Kickboxing klub Dux te vas nagrađujemo s 4 mjesečne članarine.

U posljednje vrijeme u razgovorima o treninzima sve češće možete čuti izraz "funkcionalni trening". Stoga ćemo vam prvo pokušati pobliže objasniti o kakvom je načinu treniranja riječ. Zamislite klasični trening u teretani sa spravama...; e pa funkcionalni trening je čista suprotnost!


Kod pravog funkcionalnog treninga nema sprava, bench pressova i biceps pregiba. Pravi je funkcionalni trening najpotpuniji način treniranja, jer se radi na svim bitnim komponentama koje se poboljšavaju treninzima - snazi, kondiciji, eksplozivnosti, brzini i izdržljivosti. Moglo bi se reći da funkcionalni fitness uzima ono najučinkovitije iz svih drugih sportova te ih logički slaže u jedan veoma raznolik, ali iznimno učinkovit koncept!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Bit je svih vježbi ostvariti da radi što više grupa mišića istovremeno. Ipak, velika većina vježbi najviše pogađa trbuh i donji dio leđa, što su kod većine ljudi najslabiji dijelovi tijela. Ako se tome dodaju i minimalni odmori između vježbi, dobivamo vrlo moćno oruđe za sagorijevanje masti i izgradnju mišića! Upravo je zbog te kombinacije vježbi koje aktiviraju sve mišiće u tijelu s minimalnim odmorima ovakav način treniranja vrlo iscrpljujući, fizički i psihički, ali se njime ostvaruje bolja kondicijska sprema i učinkovitije sagorijevanje suvišnih masti.

Što se tiče samih vjezbi, radi se o velikom broju raznih pliometrijskih skokova sa ili bez kutija, čučnjevima, deadliftovima, olimpijskom izbačaju, zgibovima i razboju na šipkama. Što je najbitnije, treninzi su prilagodljivi za sve razine tjelesne pripremljenosti te su prilagođeni i ženama.

c27c40b7af520f6ce4a740cbc434759d.jpg

Fitboxing & Kardio Kickboxing

Kako bi vaše zdravlje i kondicija bili na najvišem nivou, a stres i kalorije stvar prošlosti, kbk DUX pripremio je za vas ponudu koja se preporuča i muškarcima i ženama: mjesečni program 'Fitboxing' ili 'Kardio Kickboxing' uz Funkcionalni trening. Fitbox i Kardio Kickbox se preporuča onima koji žele raditi na snazi, izdržljivosti, koordinaciji i riješiti se stresa, takvim treningom preći ćete svoje granice, steći nove motoričke sposobnosti, učvrstiti mišiće i postići izvrsnu kondiciju!

Prema mnogim istraživanjima vježbanje smanjuje štetne kronične upale, dobro je za zdravlje srca, te pomaže tijelu pri izgradnji mišića koji su ključni u borbi protiv viška kilograma. A osim što donosi zdravlje i topljenje masnoća, za vrijeme vježbanja organizam otpušta veću količinu endorfina, hormona sreće koji popravlja raspoloženje! Tako da ostavite loše rasploženje i pridružite nam se treninzima.

Naravno, svatko trenira primjerenim intenzitetom i pristup je isključivo individualan i nije potrebno predznanje ili određena tjelesna sprema. Radi se tehnika udaraca, popularni „shadow boxing" (boks sa sjenom), zatim vježbe na vreči i fokuserima, vježbe u parovima, a prema afinitetu i razini adrenalina. Sami treninzi se održavaju na adresi Hrvatske, Republike 19/ Blok Centar 2.

Termini za Fitbox su utorkom, četvrtkom od 19:10 - 20:30 i subotom od 17:30 do 19:00, a za Funkcionalni trening utorak i četvrtak od 22:00 - 23:00 te subotom od 16:00 - 17:30.


Također uz gore navedene termine imamo dane otvorenih vrata do 5. veljače i za grupu ekreativnog Kickboxinga koji se održava ponedjeljkom, srijedom i petkom od 19:00 - 20:30 pa slobodno nas posjetite uz prethodnu najavu kapacitet grupa je ograničen da bi izbjegli gužve.

6edbee73091b53258cb8bc66a54656c2.jpg

[important title=NAGRADNA IGRA]Kbk DUX i SiB.hr nagrađuju vas sa 4 x mjesečnim članarinama za Fitbox & Funkcionalni trening program. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je ovdje ispod članaka napisati i dovršiti rečenicu "SiB i DUX vode me na Fitbox /ili funkcionalni trening jer...". Najbolje i najdomišljatije komentare nagrađujemo članarinama. Sretno :)

Dobitnici:

Fitbox: Mateja Matić, Tatjana Ćorković

Funkcionalni trening: Sonja Pejić, Ranko Košutić

Zbog vrlo domišljatog odgovora klub DUX odlučio je nagraditi i Filipa Gelenčira članarinom za rekreativni kickboxing. Detalje i kontakte možete pronaći u članku.

Nagrade se mogu realizirati sljedeći tjedan, od sutra pa sve do subote.[/important]

Detaljnije informacije možete saznati upitom u inbox kbk.dux[a]gmail.com ili nas putem FB grupe i FB stranice.
Kontakti: Ivan Kereta 091/ 945 59 56 - Funkcionalni trening, Igor Marković 095/ 70 77 007 - Fitbox/Kickboxing


Izdvojeno

Reci što misliš!