Promo / Klubovi i udruge

Studentska udruga College predstavlja: Gdje jeftino jesti, rekreirati se i raditi [1.dio]

Studentska udruga College predstavlja: Gdje jeftino jesti, rekreirati se i raditi [1.dio]

Udruga College vam predstavlja: Sve pogodnosti koje mogu koristiti studenti u Osijeku...

Studenti Hrvatskih sveučilišta ostvaraju mnoga prava, popuste i razne pogodnosti svojim statusom redovitog studiranja. U skladu s time Udruga College u suradnji sa Studentima osječkog Sveučilišta vam otkriva pogodnosti koje studentima nudi studiranje u gradu Osijeku.

college 495 1

Mnogi sadašnji i budući studenti koji u ovom gradu imaju prebivalište upoznati su s većinom prava koje mogu ostvariti i mjestima na kojima imaju popuste i druge pogodnosti. Za nove studente koji su u sasvim novom gradu svaka je informacija toga tipa dobro došla. Nije se lako snaći u novoj okolini, stoga vam u nastavku nudimo neke opcije i pogodnosti koje kao redoviti studenti možete ostvariti.

Što sve nudi X-ica?

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Samim statusom redovitog studiranja ostvaruje se pravo na X-icu - identifikacijsku karticu studenata u Republici Hrvatskoj. Pravo na iskaznicu imaju redoviti i izvanredni studenti na visokim učilištima. Primarna funkcija korištenja X-ice je pravo na potporu za pokriće troškova prehrane redovitih studenta. Potpora Ministarstva za pokriće dijela troškova obroka iznosi 73,65%. Na taj način se ostvaruju velike uštede u prehrani, a samim time štedi se i vrijeme. Detaljnije informacije o studentima neophodnoj kartici možete naći na sljedećem linku.

Prehrana studenata u Osijeku

U Osijeku su studentima na raspolaganju brojni prehrambeni objekti gdje plaćaju samo 26,35% cijene obroka. Tako oni mogu uživati u raznovrsnoj ponudi sljedećih objekata:

Samoposluživanje
Restoran Gaudeamus
Restoran Campus
Indeks
Studentske kantine
Slastičarnica Apsolvent
Caffe Studentski klub

Prehranom u navedenim objektima štedi se vrijeme koje bi potrošili u pripremi obroka, a samim time i novac jer je puno jeftinije jesti na navedenim mjestima zbog visoke subvencije troškova prehrane. Detaljne informacije o radu i lokaciji objekata mogu se pronaći na sljedećem linku.

college 495 3

Zabava i rekreacija

U sklopu Studentskog centra u Osijeku nalazi se i Fitness klub za zabavu i rekreaciju studenata. U sklopu kluba nalazi se teretana, a održava se i fitness trening za djevojke u određenim terminima. Tako studenti po vrlo povoljnoj cijeni mogu voditi brigu o tjelovježbi, a detaljne informacije o radnom vremenu možete provjeriti ovdje.

Gradski bazeni Osijek također studentima nude popust na ulaznicu za bazene. Umjesto standarde cijene ulaznice od 20,00 kn uz predočenje X-ice studenti plaćaju ulaznicu samo 12,00 kn. Uz povoljnu cijenu ulaznice studenti si u slobodno vrijeme lako mogu priuštiti odmor na bazenima.

Rad preko Studentskog servisa

U sklopu Studentskog centra u Osijeku postoji i Studentski servis namijenjen potrazi povremenih i privremenih poslova za studente. Na temelju statusa redovitog studiranja i predočenjem potrebnih dokumenata svaki student može postati član Studentskog servisa i pronaći posao u skladu sa svojim željama i mogućnostima. Baza podataka sa novim ponudama poslova se redovito ažurira i u svakom trenutku se može pronaći pokoji novi posao privlačan studentima. O detaljima rada i ponudi poslova možete pratiti sljedeći link.

college 495 2
[blockquote]Udruga College – popusti se i ti

Mnoge su osobe upućene u rad Udruge College osnovane na inicijativu grupe studenata Ekonomskog fakulteta u Osijeku. Svrha rada Udruge je određenim pogodnostima poboljšati život mladih ljudi u Osijeku, a samim time poboljšati i život studentima. Simboličnom članarinom od 30,00 kn članovima Udruge mogu postati osobe u starosnoj dobi od 16-29 godina. Trenutačno surađuju sa 47 partnera na području Osijeka, a iz dana u dan se sve više povećava mreža partnera. Učlanjenjem u Udrugu studenti tako ostvaruju popuste i stanovite uštede kupovanjem na mjestima koje ionako često koriste.


Studenti tako mogu na gotovo svim područjima ostvariti popuste. Oni se ostvaruju na raznim područjima od kulture, edukacije, zabave i rekreacije do ušteda u prehrani, shoppingu i uslugama zdravlja, ljepote te uslugama raznih popravaka. Projekt i rad Udruge je hvale vrijedan, a detaljne informacije o razgranatoj mreži partnera i popustima koji se članstvom ostvaruju može se pronaći na sljedećem linku i na Facebook stranici.

Ovo su samo neke od pogodnosti koje studenti ostvaruju u gradu Osijeku. U studentskom životu svaka je ušteda dobro došla te je u svakom slučaju korisno ove informacije znati i koristiti sve pogodnosti koje omogućuje studiranje u ovom gradu.[/blockquote]


Izdvojeno

Reci što misliš!