Promo / Klubovi i udruge

Bujinkan Fudoshin Dojo - Ninjutsu club Osijek

Bujinkan Fudoshin Dojo - Ninjutsu club Osijek

Ninjutsu je ratnička vještina samoobrane i preživljavanja, koja nije samo vještina borbe, ona nas jednako tako uči i kako da razumijemo Univerzum, razvijemo svoje psihičke i fizičke potencijale i ravnotežu, sačuvamo dobro zdravlje, razvijemo kreativnost i radost življenja, kao i entuzijazam i pozitvan duh. Obogatimo svoju osobnost, razvijemo smopouzdanje, plemenitost i sebe kao cjelovitu osobu. Ta vještina nas uči kako da postanemo u svakom smislu bolji kao osobe.

ninja 495 slika1

S obzirom da je Ninjutsu ratnička vještina, nije nam cilj natjecanje, već usavršavanje sebe, svog duha, tijela i karaktera. Ninjutsu je jedinstvena vještina, koja omogućuje osobi usmjerenoj ka sazrijevanju dostići svoj puni fizički i umni potencijal.

Bujinkan Fudoshin Dojo svojim polaznicima pruža mogućnost kako da postanu fizički spremni, snažni i vješti, a da u isto vrijeme razviju i sve one vrline i ljepote ljudskog bića kao što su iskrenost, suosjećanje, tolerancija, poštenje. Zbog toga dođite otvorenog uma i srca i uhvatite se u borbu sa samim sobom, kako biste kroz ovu ratničku vještinu postali bolja osoba, jer Ninjutsu nije cilj, već sredstvo da upoznate sebe i dovedete svoje kvalitete i potencijale do neslučenih granica.

GLAVNI INSTRUKTOR

Bernard Malković Shidoshi Ho 4.Dan
Treninzi: Ružina 100, Osijek
Utorak i četvrtak od 21:00 do 23:00h, subota od 18:00 do 20:00h.

INFORMACIJE I PRIJAVE: 098/9226-350. Također posjetite našu web stranicu ili Facebook profil.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

PR objava


Izdvojeno

Reci što misliš!