Promo / Klubovi i udruge

Predstavljamo: Udruga College - Opusti se i ti!

Predstavljamo: Udruga College - Opusti se i ti!

Opću besparicu i povećanje troškova života često na svome džepu osjete studenti, no udruga College ima rješenje za njih.

Loše gospodarsko stanje naše zemlje mnoge mlade ljude navodi na razmišljanje, kako stanje popraviti i učiniti zemlju boljim mjestom za život? Situacija ne nudi puno mogućnosti za poboljšanje života mladih, a u moru sve viših cijena oni su često najviše pogođena populacija. U skladu s time skupina studenata s Ekonomskog fakulteta osmislila je genijalnu ideju - stvaranje udruge koja bi upravo mladim ljudima omogućila određene pogodnosti.

Vođeni vizijom boljeg života, u travnju su osnovali Udrugu College, neprofitnu organizaciju kojoj je cilj podizanje kvalitete života mladih ljudi, kroz provođenje raznih projekata poput ugovaranja popusta za članove kod poduzeća-partnera, organiziranje edukativnih radionica i raznih humanitarnih akcija, party-a, izleta itd. Djelovanjem u skladu s ciljevima Udruga College stvara usku suradnja s poduzećima-partnerima, fakultetima, srednjim školama i članovima koji su uvijek dobrodošli s kvalitetnim idejama, dobrim savjetima i zdravim kritikama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tko i kako može postati član Udruge College?

college 495 2

Princip je vrlo jednostavan. Član može biti svaka osoba između 16 i 29 godina starosti. Simboličnom uplatom od 30 kn postaje vlasnikom College kartice iliti Collegice, te ostvaruje pravo na popuste na čak 40 mjesta u gradu Osijeku. Važno je i napomenuti kako se broj poduzeća-partnera svakim danom povećava.

Kako to funkcionira u praksi?

Članovi korištenjem Collegica mogu uz pogodnosti koje ona nudi ostvarivati popuste na stvari koje su već i ranije koristili. Tako će si moći priuštiti češći odlazak u kazalište uz duplo niže cijene predstava. Zabava i rekreacija nikad nisu bile dostupnije, jer ono što Collegica nudi su i popusti u razgranatoj mreži partnera toga tipa. Uz Collegicu romantična večera, cvijeće za pripadnice ljepšeg spola ili pak dostava odlične hrane uz gledanje filma kod kuće sada je dostupnija svim mladima. Collegica ti omogućuje i kozmetičke i frizerske tretmane po vrlo povoljnim cijenama i uz ostvarenu uštedu i veće zadovoljstvo.

college 495 3
Popusti se doista nude na svim područjima. Od edukacije, kulture, zabave i rekreacije, shoppinga, prehrane i drugih usluga do ljepote i zdravlja. Npr. poznavanje stranih jezika uzima sve više važnosti u današnjem poslovnom svijetu. Zato je važno još u mladim danima naučiti govoriti razne jezike, a kartica omogućuje ogromnu uštedu na tom području. Svi članovi će bit zadovoljni korištenjem kartice jer će ostvariti veliku uštedu i priuštiti si stvari koje i zaslužuju.

Detaljne informacije o udruzi, radu i popustima zainteresirani mogu naći na web-stranici http://www.college.hr/ ili „like-om" na stranicu https://www.facebook.com/UdrugaCollegeOsijek. Potražite ih i uvjerite se u veliku isplativost popusta i široku paletu mogućnosti koje Udruga nudi svojim članovima. Članovi Udruge College željno Vas očekuju i stoje vam na usluzi.

Uredila: Marina Malovčak

    


Izdvojeno

Reci što misliš!