Promo / Klubovi i udruge

Uspjeh studenske udruge IAESTE i proslava rođendana

Uspjeh studenske udruge IAESTE i proslava rođendana

Tijekom prošle godine članovi i pripravnici Lokalnog odbora Osijek studentske udruge IAESTE marljivo su radili na prikupljanju praksi te je uspješno prikupljeno 26 stručnih praksi od 22 poslodavca.

iaeste495 3

Zavidan rezultat ne bi bio isti da udruga nije naišla na izrazitu susretljivost i podršku poslodavaca u Osijeku i regiji. Prakse se razmjenjuju po načelu reciprociteta što znači da za svaku prikupljenu hrvatsku praksu imamo priliku poslati jednog studenta na stručnu praksu u inozemstvo.

iaeste495

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Delegacija se lokalnog odbora Osijek uz IAESTE Hrvatska uputila 19. siječnja 2012. na Godišnju konferenciju u Makedoniju gdje su uspješno razmijenjene sve prikupljene stručne prakse.

iaeste495 4

Priliku za odlazak na praksu ove će godine imati studenti Odjela za matematiku, kemiju i biologiju, Ekonomskog fakulteta, Poljoprivrednog fakulteta, Elektrotehničkog fakulteta, Prehrambeno-tehnološkog fakulteta, Građevinskog fakulteta i Strojarskog fakulteta u Slavonskom Brodu. Najmanje 26 osječkih studenata imat će priliku doživjeti nezaboravna putovanja i upotpuniti svoj životopis inozemnim iskustvom. Prakse na koje studenti odlaze su plaćene i vrlo kvalitetne te studentima daju mogućnost da teoretsko znanje stečeno na fakultetu praktično primjene radom u stranoj tvrtki ili na sveučilištu.

iaeste495 5

Također, odlazak na stručnu praksu u inozemstvo studentu daje mogućnost ostvarivanja novih kontakata i prijateljstava te priliku upoznavanja različitih kultura i običaja.

iaeste495 2

Kako bi zaokružili proteklu i poželjeli udruzi uspješnu novu akademsku godinu u klubu Medium MDH 26. je siječnja 2012. godine proslavljen 19. IAESTE rođendan, a ujedno je obilježeno 60. godina djelovanja IAESTE udruge u Hrvatskoj. Na pomno organiziranoj zabavi bili su članovi i pripravnici Lokalnog odbora Osijek, a i svi zainteresirani koji su se željeli družiti te uljepšati i uveličati ovaj događaj. Odaziv je bio izniman, a za dobru atmosferu i glazbu bio je zadužen DJ ZEUS koji je sve rasplesao i držao ih u takvom raspoloženju do sitnih jutarnjih sati. Na proslavi su organizirane igre „Brzinska konzumacija krempite" i „5team6beer waterfall speed test", a pobjednici su dobili zaslužene nagrade.

[blockquote]Dođite na proslavu IAESTE Tropico Party. Više informacija OVDJE. [/blockquote]


Izdvojeno

Reci što misliš!