Promo / Klubovi i udruge

Novi projekti Županijskog savjeta mladih

Novi projekti Županijskog savjeta mladih

Zahvaljujući projektima Županijskog savjeta mladih Osječko-baranjske županije nekoliko tisuća Slavonaca i Baranjaca mlađeg uzrasta prošle je godine naučilo plesati, prošlo tečaj samoobrane, informatički se obrazovalo i još puno toga.

U tom će ritmu ova organizacija nastaviti i ove godine što potvrđuju njihovi novi brojni projekti.

IT edukacija, Širimo plesnu kulturu, tečaj samoobrane – s ovim prošlogodišnjim uspješnicama Županijski savjet mladih nastaviti će i u 2012. godini. No bit će tu i novih projekata poput onog Biti volonter koji će se održati u svim većim mjestima naše županije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A mladi će ove godine moći sudjelovati i u projektu «Predstavi svoj zavičaj».
U praktičnom dijelu polaznici će kaže Ćurić, morati pokazati svoje vještine tako što će komisiji predstaviti neke znamenitosti barokne Tvrđe.

Ove, ali i brojne druge projekte, Županijski savjet mladih Osječko-baranjske županije u 2012. će realizirati zahvaljujući proračunu od 105 tisuća kuna. Pred njima je također i novi saziv pa je tako do 16. siječnja u tijeku natječaj za izbor novih 13 članova.
savjetmladihpoduzetnik495

Više informacija o natječaju moguće je pronaći na internetskim stranicama Osječko-baranjske županije ili na facebook profilu Županijskog savjeta mladih.

VIDEO:

 

TEKST I VIDEO: STV


Izdvojeno

Reci što misliš!