Promo / Klubovi i udruge

City Fitness slavi 4. rođendan

City Fitness slavi 4. rođendan

Dragi rekreativci, ljubitelji fitnessa i oni koji će to tek postati, dobrodošli u City Fitness – centar gdje vjerujemo da vježbanje podiže kvalitetu života!

Dobrodošli na veliko rođendansko slavlje u novoj sezoni 2016/2017!

Hvala ti što čitaš ovaj tekst i samim time razmišljaš da nam se pridružiš. Naša destinacija je tvoj kvalitetniji život. Na putu prema cilju, kroz brojne programe i treninge, vodit će te školovani i licencirani treneri.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dođi i ponesi puno volje i motivacije, a ako ih za sada nemaš - ne brini! Na nama je da u tebe probudimo želju za zdravijim i aktivnim načinom života.

Navuci najudobniju trenirku I trening majicu jer….krećemo! A prije nego što krenemo, bitno je da znaš... City Fitness je prepoznat kao najkvalitetniji fitness centar, ne samo u Osijeku već i u cijeloj Hrvatskoj. Do tog statusa došli smo upornim radom i konstantnim trudom i posebno smo ponosni što je ta titula na, sveopće iznenađenje i suprotno zakonu velikih brojeva (gradova), baš u Osijeku. To nam daje vjetar u leđa te nas inspirira da idemo dalje, ponosni što svaki gost koji nas posjeti, ne zaboravi istaknuti činjenicu da je ovo najkvalitetniji fitness centar u Hrvatskoj! Biti ćemo još bolji! To je ono što volimo raditi i nama je naš posao užitak!

Naša rođendanska proslava je idealan trenutak za uloviti val dobre vibre i aktivnog života u Osijeku, ali i ono najvažnije odličnu ponudu za učlanjenje koju omogućavamo jednom godišnje – upravo na naš rođendan u studenom.

Ove godine učlani se u Luuudom rođendanskom tjednu i ulovi popust od čak 600kn na godišnu članarinu, plati na rate I treniraj za samo 138kn/mj.

Ponuda traje do nedjelje 20.11. I nadamo se da smo te motivirali da ju ugrabiš.

Pridruži nam se na centralnom slavlju u subotu 19.11. od 16:00 sati I sudjeluj na nekom od naših rođendanskim grupnih programa:

Rođendanski raspored:

16:00-16:30h: PURE CORE (Double Teach, MEGA MIX)
16:30-17:00h: BOOTY`s (Double Teach, MEGA MIX)
17:00-18:00h: PUMP ( Double Teach, MEGA MIX)
18:00-18:45h: BODY STEP BIRTHDAY CLASS
19:00-20:00h: Body Attack - ENERGY MIX
20:15h: COCKTAIL NIGHT & DJ

U teretani cijeli dan, besplatno treniranje, i svi treneri na raspolaganju za pitnja i trening.

    


Izdvojeno

Reci što misliš!