Promo / Klubovi i udruge

CTK Gea poklanja članarinu za metabolic effect

CTK Gea poklanja članarinu za metabolic effect

Proljeće nam se približava polako ali sigurno, vrijeme je za buđenje iz zimskoga sna, aktivaciju uspavanih mišića, pokretanje metabolizma i pripremu za oblačenje kraće, tanje i uže odjeće! U Centru kulture tijela Gea, Šamačka 11, već se naveliko radi na proljetno/ljetnim pripremama, a za ožujak su vam pripremili poslasticu: poklon-članarinu u intenzivnom programu Metabolic Effect.

Metabolic Effect je program koji aktivira čitavo tijelo u maksimalnom tempu i intenzitetu i traje samo 40 minuta! Zašto? Prvo – zato jer tijelo ne može održati maksimalno visok intenzitet treninga duže od 40 minuta i puno važnije – zato jer su najnovija istraživanja pokazala kako programi maksimalnog intenziteta koji na funkcionalan način aktiviraju čitavo tijelo izazivaju tzv. post-burn-effect!

To znači da se tijekom sata metabolizam ubrzava, a povećana kalorijska potrošnja traje i do 24 sata nakon završetka treninga! Metabolic Effect je maksimum izazova, intenziteta i kalorijske potrošnje, prilagođen ženskome tijelu i njegovim potrebama za skidanjem masnih naslaga.

Centar kulture tijela Gea isključivo je ženski centar, s 20 godina iskustva u rekreaciji, a uz profesoricu kineziologije, sve su voditeljice nositeljice licenci Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta RH. Program Metabolic Effect vodi Irena Slovaček – jedini M.E. licencirani voditelj u Osijeku.

Dodatni info o programima, voditeljicama i terminima možete pronaći na www.centargea.com.

[important title=Nagradna igra]CTK Gea poklanja 1x članarinu za metabolic effect. U komentar upišite: CTK Gea mi poklanja članarinu za metabolic effect. dobitnike ćemo proglasiti do kraja veljače.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dobitnica je: Maja Laušević[/important]

  


Izdvojeno

Reci što misliš!