Promo / Klubovi i udruge

Centar kulture tijela Gea za svoj 8. rođendan poklanja članarinu za program 3D Effect

Centar kulture tijela Gea za svoj 8. rođendan poklanja članarinu za program 3D Effect

Centar kulture tijela Gea, Šamačka 11, otvoren je 2007. godine. Kao prvi isključivo ženski centar u gradu Osijeku stavlja naglasak na želje i potrebe pripadnica ljepšega spola te cjelokupan koncept, ponudu i prostor prilagođava upravo Osječankama.

Nastojeći ići ukorak s novitetima u području kineziologije te trendovima fitness industrije, ali i potrebama žena 21. stoljeća, CKT Gea je u proteklih 8 godina zabilježio mnoge pozitivne promjene, novitete i uspjehe. Kroz njegova je vrata prošao veliki broj zadovoljnih vježbačica koje su se riješile ukočenosti, bolova ili viška kilograma te na brojne druge načine vježbanjem poboljšale kvalitetu života i zdravstveno stanje.

CKT Gea u veljači slavi osmi rođendan i to uz prigodnu nagradnu igru, u kojoj sretnoj dobitnici poklanja članarinu u popularnom programu 3D Effect, koji se održava ponedjeljkom i srijedom u 21 sat. Budući se radi o rođendanskoj nagradnoj igri, dobitnica ove članarine za veljaču ostvaruje pravo i na dodatni dolazak petkom – u grupi po vlastitom izboru!

Program visokog intenziteta 3D Effect koncipiran je na bazi 3 najpopularnija svjetska programa: Insanity, TRX i Crossfit te utječe na 3 tjelesne dimenzije: funkcionalnost, čvrstoću tijela i, naravno, njegov oblik odnosno bolji izled! 3D Effect aktivira tijelo na funkcionalan način – što znači da ga tretira kao cjelinu, stavljajući naglasak na prirodne kretnje i aktivaciju više mišićnih grupacija istovremeno, poboljšavajući pritom funkcionalnost tijela te njegovu učinkovitost u svakodnevnom životu, ali i drugim tjelesnim aktivnostima.

Sve voditeljice u Centru kulture tijela Gea nositeljice su licenci verificiranih od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske, kao i brojnih drugih, a voditeljica centra, prof. kineziologije Bojana Muačević Gal u ovoj godini obilježava punih 20 godina rada u aerobiku, fitnesu i rekreaciji općenito.

Rasporede i sve dodatne informacije možete pronaći na www.centargea.com ili na 098/ 18 19 813, a u nagradnoj igri možete sudjelovati na način da u komentar upišete Centar kulture tijela GEA mi poklanja članarinu za 3D Effect vježbanje.

Dobitnica je: Kristina Cavrić

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!