Promo / Klubovi i udruge

Centar kulture tijela Gea poklanja mjesečnu članarinu za Fat Burning

Centar kulture tijela Gea poklanja mjesečnu članarinu za Fat Burning

Kraj blagdanskog razdoblja i stare godine se bliži, vrijeme je za nove odluke, pripreme i nove početke. Ovih smo se dana odmarali, uljuljkali i više nego dobro najeli, a početak nove godine idealan je za trošenje kalorija, donošenje odluka, buđenje uspavanih mišićnih skupina, aktivaciju organizma, pokretanje metabolizma i promjenu općenito. Jer upravo se sada trenira za lijepo i fit tijelo na ljeto!

Centar kulture tijela Gea, Šamačka 11, poklanja mjesečnu članarinu za program Fat Burning. Idealan odabir za hladni siječanj, koji će vas zagrijati, pokrenuti i dobro uznojiti.

Fat Burning je intervalni trening koji, uz jednostavne korake na stepu koje mogu pratiti i početnici, kombinira vježbe s bučicama te puno čučnjeva i vježbi oblikovanja za sve ženske kritične zone. Intervali aerobnog treninga i polustatičnih vježbi snage koji se izmjenjuju tijekom sata dovode organizam u zonu maksimalne kalorijske potrošnje. Na ovom se satu tijelo aktivira do vlastitog maksimuma te vrlo brzo reagira vidljivim promjenama.

Centar kulture tijela Gea isključivo je ženski centar, a uz profesoricu kineziologije s 20 godina iskustva u rekreaciji, sve su voditeljice nositeljice licenci verificiranih od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta RH, s dugogodišnjim iskustvom u metodici i koreografiji.
Sve dodatne informacije možete dobiti na www.centargea.com ili na 098 18 19 813.

[important title=Nagradna igra]Centar kulture tijela Gea poklanja 1xFat burning članarinu. Sudjelovati možete tako da u komentar upišete: Želim istopiti kile u Centru kulture Gea.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dobitnica je: Dalija Farkaš[/important]

   


Izdvojeno

Reci što misliš!