Promo / Klubovi i udruge

Gea poklanja mjesečnu članarinu za program Fit Mama

Gea poklanja mjesečnu članarinu za program Fit Mama

Mnoge mame muče se sa organizacijom čuvanja djeteta, tisuću stvari koje treba obaviti preko dana, a briga o vlastitom tijelu i zdravlju vrlo često padne u drugi ili pak neki deseti plan. U Centru kulture tijela Gea, Šamačka 11, je zato osmišljen program za mame koje žele napraviti promjenu, učiniti nešto za sebe, pokrenuti se i aktivirati, a u ovom slučaju sve to mogu učiniti družeći se sa svojom bebom.

Na program Fit Mama, jedinstven u gradu Osijeku, možete doći zajedno s bebom i raditi vježbe s njom u naručju, marami ili klokanici, ovisno o tome na što ste vi i beba navikli. Imate li veće dijete, neka i ono sudjeluje na svoj način i tako počne rano sticati zdrave navike!

Program se bazira na početničkim i statičnim vježbama oblikovanja i učvršćivanja tijela, tako da ga svi mogu pratiti, a poseban naglasak stavljen je i na istezanje mišića koji, sve mame vrlo dobro znaju, uz malu bebu znaju biti vrlo umorni, bolni i ukočeni. Vježbe se modificiraju prema djetetovoj dobi i njegovoj/njezinoj težini, tako da mame s djecom bilo koje dobi mogu sudjelovati, dobne granice nema. Svaka vježba je zabava, svaki sat je druženje, novo iskustvo i novi izazov!

Centar kulture tijela Gea jedini je isključivo ženski centar u Osijeku, sa stručnim i licenciranim timom voditeljica, te diplomiranim kineziologom s punih 19 godina iskustva u rekreaciji. Sve programe i prostor osmislila je žena, stoga su savršeno prilagođeni upravo ženskome tijelu, njegovim potrebama i kritičnim zonama.

Sve dodatne informacije možete dobiti na 098/ 18 19 813 ili na www.centargea.com

[important title=Nagradna igra]Centar kulture tijeka Gea poklanja 1x mjesečnu članarinu za program Fit Mama. U komentar upišite Želim i ja biti Fit Mama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dobitnica je: Alenka Aladrović Deklman[/important]

   


Izdvojeno

Reci što misliš!