Promo / Klubovi i udruge

Dvorana Olimp danas slavi svoj 2. rođendan

Dvorana Olimp danas slavi svoj 2. rođendan

Povodom rođendana imamo iznenađenje za sve STUDENTE koji započinju novu akademsku godinu! Svi koji upišu neki od novih programa u periodu od 1.10 do 7.10. (ROĐENDANSKI TJEDAN) , a studenti su mogu vježbati u pola cijene za samo 80 kn.



NOVI PROGRAMI OD LISTOPADA

1.    BODY SHAPE i MORNING SHAPE
Program je savršen za sve koji žele potrošiti kalorije i oblikovati tijelo bez skakanja. Statika, zabava, trbušnjaci, čučnjevi, oblikovanje. U popodnevnom i jutarnjem terminu.

2.    STEP&TONE
Dobro poznat i učinkovit step program, za litre znoja i skidanje kilograma uz zabavne koreografije.

3.    POČETNIČKA YOGA
Svi koji se želite upoznati sa dobrobitima Yoge, a nemate iskustva dobrodošli ste. Asane, pranayame i meditacije za potpuno opuštanje tijela.

4.    KRUŽNI DRILL
Najžešći program koji nudimo, visoki intenzitet za najbrži rezultat. Program se izvodi po stanicama i temelji se na oblikovanju cijelog tijela. Za najhrabrije!

5.    NAPREDNA YOGA
Asane, pranayame i meditacije naprednijeg stupnja. Za sve koji su već upoznati sa yogom i žele produbiti znanje i osjetiti blagodati na tijelu i umu. Ova grupa se održava u Vrtiću Potočnica (Ul. I. Kršnjavog 29)

Ako se i vi želite družiti s nama, vježbat ćete sa licenciranim i obrazovanim voditeljima u Suncem okupanoj dvorani na odličnoj lokaciji, te se pridruiti pozitivnim iskustvima.

Budite i vi nasmiješeni, povećajte si energiju i oblikujte tijelo. Bez obzira na to koliko teško bilo započeti vježbati. sve postaje lakše i definitivno zabavnije kada se radi s nekim u dobroj grupi sa stručnim voditeljem!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sve informacije na 091 1701 900
Prolaz Josipa Leovića 13-preko puta Žita i Interspara, kraj ljekarne na kružnom toku je prolaz.
http://www.centarosobnemoci.com/

  


Izdvojeno

Reci što misliš!