Promo / Klubovi i udruge

Centar kulture tijela Gea poklanja mjesečnu članarinu za novi program Hot Body Burn

Centar kulture tijela Gea poklanja mjesečnu članarinu za novi program Hot Body Burn

Ljudsko tijelo funkcionira kao cjelina, u svakom i najmanjem pokretu sudjeluju brojni mišići i zgobovi, više mišićnih skupina koje pokreću kosti u više ravnina i smjerova. Niti jedan pokret u svakodnevnom životu nije pravocrtan, odsječen ili jednostavan, niti aktivira samo jedan mišić, izolirajući ga u pokretu.

Zbog toga je i vježbe važno raditi na funkcionalan način, aktivirajući ga kroz pokrete što sličnije prrodnim kretnjama, onim svakodnevnim, kao i onim iz različitih sportova i aktivnosti.

Većina workout programa u proteklih se nekoliko godina, umjesto suhoparne i neprirodne izloacije, okrenukla funkcionalnosti i prirodnosti pokreta. A Hot Body Burn nešto je sasvim posebno, revolucionarno i drugačije od većine standardnih rekreativnih programa.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zaboravite sve što ste znali o workoutu ili aerobiku, u ovom programu nema jasno definiranih kontrakcija, čvrstih poreta, izolacije, koraka niti koreografije. U svojoj osnovi Hot Body Burn kombinira principe Primal Moves i Cross Fit koncepta, oplemenjujući ih pokretima koji odgovaraju potrebama i mogućnostima ženskoga tijela, aktivirajući prvo nižu, a zatim i višu aerobnu zonu te potrošnju masnih zaliha i oblikovanje ženskih kritičnih zona.

Vježbe u ovom programu vrlo su jednostavne i bazične, iskonske, prirodne i funkcionalne, no istovremeno vrlo zabavne, intenzivne i zahtjevne, aktiviraju čitavo tijelo i cijede ga do kože prije nego uopće postanete svjesni intenziteta. Ovo je nešto sasvim drugačije, vrijeme je za promjenu!

[important title=Nagradna igra]Centar kulture tijela Gea, Šamačka 11, poklanja jednu mjesečnu članarinu za listopad, za program Hot Body Burn, koja počinje teći najkasnije od utorka, 07.10. 2014. godine.

U komentar upišite: SiB.hr mi poklanja mjesečnu članarinu u Centru kulture tijela GEA.

Dobitnica je PAtricija Buconjić[/important]

Termini i dodatne informacije: www.centargea.com

  


Izdvojeno

Reci što misliš!