Promo / Klubovi i udruge

Tečaj samoobrane za žene u kickboxing klubu Gladiator Osijek

Tečaj samoobrane za žene u kickboxing klubu Gladiator Osijek

Pozivamo sve zainteresirane pripadnice ljepšeg spola da se prijave za tečaj samoobrane koji se organizira u kickboxing klubu Gladiator i održat će se od 14. listopada do 27. studenog u kasnopopodnevnom terminu.

Svrha tečaja je savladati osnove samoobrane koristeći kombinaciju tehnika iz raznih borilačkih sportova. Osim same samoobrane tečaj služi i kao određena uvertira za kickboxing kasnijim zainteresiranim polaznicama.

U 14 predviđenih susreta/ treninga polaznice će steći iskustvo i znanje kako se obraniti u možebitnim nezgodnim situacijama, a osim same obrane susreti/treninzi su prilagođeni tako da služe kao i antistres program.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zainteresirane djevojčice, djevojke, odrasle žene, majke, bake mogu se prijaviti na mail [email protected] ili na našoj Facebook stranici. Cijena tečaja iznosi 300 kn, a prijave se primaju do petka, 10. listopada.

[important title=NAGRADNA IGRA]Jednu čitateljicu nagrađujemo besplatnim tečajem. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr mi poklanja tečaj samoobrane u kickboxing klubu Gladiator!

DOBITNICA:
Ines Turinski[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!