Promo / Klubovi i udruge

Centar Osobne Moći - upisi u tijeku

Centar Osobne Moći - upisi u tijeku

Ako tražite gdje biste vježbali u našem gradu, Centar Osobne Moći vrši upise u sve grupe! Prvi tjedan nove sezone je prošao divno! Svi su se poželjeli  znoja, velike energije i glasne glazbe, ali isto tako i istezanja i uživanja u trenigu!

Neke grupe su već pune stoga, požurite po svoje mjesto! Njihovi vježbači su zadovoljni, a ako se i vi želite družiti s njima, vježbat ćete sa licenciranim i obrazovanim voditeljima u Suncem okupanoj dvorani na odličnoj lokaciji.

Ne zaboravite da STUDENTI imaju popust na SVE GRUPE cijele GODINE! Prvi sat je besplatni i probni SVIMA, tako da možete doći odvježbati i vidjeti sviđa li vam se.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Aero Mix je aerobni trening na kojem ćete poboljšati svoju kondiciju i potrošiti suvišne kalorije, ispucati stres i poboljšali kondiciju.
Brazil Butt Lift je SAVRŠEN IZBOR sa cure koje žele intezivan program kojim će oblikovati svoje tijelo s naglaskom na guzu, ali bez puno skakanja.
Pilates Yoga-Tradicija i fitness u savršenom spoju. Pilates yoga je jedinstven program koji će vam sa garancijom osnažiti i oblikovati tijelo.
Jutarnja Joga- Na satovima joge naučiti ćete osnove joga asana (položaja tijela), pozdrav suncu te jogijsko disanje i uvod u meditaciju.

• Prolaz Josipa Leovića 13-preko puta Interspara. Ulaz u dvoranu je sa stražnje strane (od strane Doma zdravlja Drava)

Sve informacije na 091 1701 900, putem facebooka ili na našoj web stranici http://www.centarosobnemoci.com/vjezbe/

[important title=Nagradna igra]Poklanjamo: 2x mjesečne članarine za Aero Mix, 1x mjesečnu članarinu za Pilates Jogu, 1x mjesečnu članarinu za Brazil Butt Lift, 1x mjesečnu članarinu za Jutarnju Jogu. U komentar napišite koji program želite vježbati.

Dobitnici su:

Ivona Opačar -Brazil Butt Lift
Maja Grgurovac NP-Jutarnja Yoga
Darija Žilić Zilic-Pilates Yoga
Leona Kolak, Arijana Potočki-Aero mix[/important]

olim 1

     


Izdvojeno

Reci što misliš!