Promo / Klubovi i udruge

PREDSTAVLJAMO: Centar kulture tijela GEA

PREDSTAVLJAMO: Centar kulture tijela GEA

Centar kulure tijela Gea, Šamačka 11, broji punih 19 godina iskustva u rekreaciji, njihovi su programi i prostor osmišljeni samo za žene, a uz diplomiranog kineziologa, sve voditeljice su nositeljice licenci verificiranih od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta RH. Novi projekti i ideje, odlično raspoloženje i dobre vibracije te savršeno čisti prostor i oprema nešto su što se podrazumijeva u dvoranama Nebo i Zemlja.

Gea u svome raspredu ima čak 17 različitih grupnih rekreativnih programa, nastalih na temelju dugogodišnjeg iskustva, znanja stečenog u struci, kao i na brojnim edukacijama, konvencijama i seminarima. Nova sezona ljepote i zdravlja počinje već prvoga rujna, a u njihovom se novom rasporedu nalazi čak 6 novih programa, od kojih su neki jedinstveni u gradu.

Fizio Pilates i Balance Up Yoga statični su korektivni programi, usmjereni korekciji kralježnice, popuštanju bolova i napetosti u leđima, produbljenju disanja, poboljšanju fleksibilnosti i oblikovanju čitavog tijela, s naglaskom na niski intenzitet prilagođen početnicima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Metabolic Yoga statičnim vježbama koje istežu i jačaju čitavo tijelo dodaje komponentu tempa i intenziteta, brže izmjenjujući položaje, podižući puls te na taj način utječući i na kondiciju i redukciju potkožnog masnog tkiva u nižoj aerobnoj zoni.

Zumba Core je egzotična kombinacija latino ritmova, plesa, ali i vježbi za učvršćivanje i oblikovanje čitavog tijela. Program je nešto lakši i za nijansu nižeg intenziteta od klasične zumbe, ali se zato tijelu pristupa na više razina i na vrlo temeljit način.

Hot Body Burn i Metabolic Effect žestoki su programi, vrlo visokog intenziteta, namijenjeni znojenju i skidanju kilograma. Pravi su izazov i motivacija za one najhrabije i najnabrijanije, kako zbog granica koje pomiču i izlaska iz vlastite sigurne zone, tako i zbog rezultata koje postižu oni najuporniji!

Detaljniji opisi svih programa nalaze se na www.centargea.com

[important title=Nagradna igra]Gea za početak nove sezone poklanja četiri članarine. U komentar upišite Vježbam u Centru kulture tijela GEA. Nagradu možete iskoristiti do 8.9., a dobitnike ćemo proglasiti 1.9.

1. Vera Pilicar ex. Ostović
2. Zorica Mijatović
3. Suzana Galić
4. Marijana Šuvaković-Šokman[/important]

  


Izdvojeno

Reci što misliš!