Promo / Klubovi i udruge

PREDSTAVLJAMO: Paintball i airsoft klub Raptor

PREDSTAVLJAMO: Paintball i airsoft klub Raptor

O paintball klubu Raptor već smo pisali u nekoliko navrata, pa smo tako predstavili njihovu ponudu koju su sada i proširili. Tako su su sada osim starih terena u Karancu i na Poljoprivrednom fakultetu (Tenjska cesta) dostupni i tereni na Pampasu. Igrati se mogu svi, od onih najmlađih do onih najstarijih.

Paintball

Na vlastitom prostoru Karanac planine, u blizini Osijeka, čeka vas idealno mjesto za opuštanje, odmor i uživanciju. Odlučite se uzeti malo vremena za sebe i svoje prijatelje, rodbinu, radne kolege i rezervirajte svoj termin za paintball.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tereni se nalaze u potpuno prirodnom okruženju, jedan s prirodnim preprekama, a drugi s umjetnim preprekama, te pružaju igračima različite doživljaje igre.

Svi klijenti izuzetno zadovoljni uslugom i profesionalnim pristupom. Dva terena prilagođena paintballu, vlastiti roštilj s odvojenim mjestom za odmor i druženje, nova kompletna oprema s mogućnošću odabira 3 vrste markera (puške), su samo neki od raloga zašto odabrati upravo paintball klub Raptor. Drugi teren nalazi se u Osijek na prostoru bivšeg Poljoprivrednog fakulteta.

Moguće je više vrsta igara, a više o tome, kao i o cijenama i mogućnostima pogledajte OVDJE.

Airsoft

Airsoft se igra sa vjernim replikama vojnog oružja, oružje radi na baterije, te ispucava plastične kuglice promjera 6mm, koje za razliku od paintballa ne ostavljaju trag. Airsoft Raptor trenutno raspolaže s replikama AK47 M4A1.

airsoft2

Osim toga, možete uz paintball i airsoft organizirati rođendane, momačke zabave, team buildinge... Za potpuni doživljaj Baranje mogu za vas dogovoriti i dodatne sadržaje, smještaj, restorane.

Više pogledajte na Airsoft Raptor.

Splatmaster - paintball za najmlađe

Paintball & Airsoft Raptor Osijek proširio svoje poslovanje i to sa JT Splatmaster opremom za one najmlađe. JT SplatMaster je napravljen tako da djeca (i odrasli!) u dobi od 9+ godina mogu s njime lako upravljati. JT SplatMaster je svestran proizvod s kojim se može igrati i u vlastitom dvorištu – jednostavno slijedite nekoliko smjernica i pravila čime ćete si osigurati sate i sate dobre zabave. 

splatmaster raptor

Osnovno i jedino sigurnosno pravilo je da se za vrijeme igre mora imati paintball maska ili zaštitne naočale. Detalje pronađite OVDJE.

Oprema sa:


1. 100 kuglica - 100kn
2. 200 kuglica - 130kn
3. 300 kuglica - 150kn
4. 500 kuglica - 200kn

Tereni: 

Karanac, Osijek Poljoprivredni fakultet i Osijek Pampas

Kontakt:

Igor Ilić – 098 682 508

Igor Apčag – 091 22 44 551

[important title=Nagradna igra]Raptor vam poklanja vam 5 kupona za jednu osobu s uključenih 100 kuglica i ostalom opremom. U komentar upišite: Želim igrati paintball! Prijaviti se mogu samo oni stariji od 18 godina! Dobitnike ćemo proglasiti početkom narednog tjedna.

DOBITNICI:

Ivona Skulj
Mihael Štajduhar
Mladen Grgić
Maja Laušević
Ante Mirko Vrdoljak ·


Čestitamo! Javite se na https://www.facebook.com/paintballraptor.osijekkaranac za dogovor oko realizacije nagrade

[/important]

  


Izdvojeno

Reci što misliš!