Promo / Klubovi i udruge

U Olimpu do savršene guze od sada i prijepodne

U Olimpu do savršene guze od sada i prijepodne

Vježbajte u dvorani Olimp uz super traženi program od sada i ujutro. Brazil Butt Lift u jutarnjem terminu utorkom i petkom u 09:15 sati.

"Jeste vi jedni od onih koji se "volite riješiti" treninga ujutro, ali niste za yogu niti laganije programe. Mi smo među rijetkima u Osijeku koji vam to nudimo," kažu u Olimpu.

Brazil Butt Lift je upravo ono što tražite. Statični program gdje nema skakanja, ali se maksimalno izvlači iz tijela. Oblikovanje je usmjereno na guzu, ali naravno da se rade i ostali dijelovi tijela (naročito trbuh, noge). Brazil Butt Lift program koriste supermodeli širom svijeta jer dokazano djeluje. Dakle, za sve cure koje ne vole skakati, ali žele nešto intezivnije.

Nalaze se na adresi: Prolaz Josipa Leovića 13.Preko puta Žita i Interšpara,kraj ljekarne na kružnom je prolaz. Ulaz u dvoranu je sa stražnje strane (od strane Doma zdravlja Drava)

Svi zainteresirani, trebaju se javiti na facebook Centar osobne moći ili na br.telefona 091 1701 900. Sve ostalo na: http://www.centarosobnemoci.com/vjezbe/

Vježbajte ujutro i savršeno započnite dan.

[important title=Nagradna igra]Za kraj-poklanjaju 2x mjesečne članarine za navedeni novi program! U komentar upišite Do savršene guze uz SiB.hr

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dobitnice su: Kristina Vukelić i Marinela Žverina[/important]

 


Izdvojeno

Reci što misliš!